top of page
Search
  • Irena Spasovic

Zvezdani obračun

Updated: Jul 24, 2022

AVGUST 2022

Protekli mesec bio je previše obojan sjajem. Da li su to bili iskreni istiniti događaji ili neke laži, koje su neki oberučke prihvatili zdravo za gotovo, jer su upravo bili obasjani lepim izražajnim efektima, ekipa Sunčevog sistema će pokazati?! Za svakoga je to bilo nešto posebno, za pamćenje. Takav će biti i ovaj mesec, u prvoj trećini. Međutim, to je vreme i kada će doći do jako bitnih promena, koje će mnoge uzdrmati jako. Treba naglasiti da neće kod svih isto da se manifestuje. Sve zavisi od vaše natalne karte. To neće biti jednostavne kratke turbulencije, nego će se desiti temeljne prepravke ili krucijalne izmene nečega. Mnogima će se individualno desiti neke izgrade nečega novog, kao kad neko hoće da napravi novi temelj kuće u kojoj sedi godinama. Smešno zvuči, ali tako je. Ili na nekom drugom polju kao kad ispravljate neki dugačak težak zadatak u cilju da dobijete tačno rešenje pošto-poto, jer drugog nema. Takođe, to može da donese uvođenje pod obavezno nekih novih mera, zakona, koje većina ne želi i prosto rečeno, koje veze s mozgom nemaju. Kada je ljubav u pitanju, neke ljubavne veze će se lepo označiti i mnogima doneti srećne momente. Ipak, krajem meseca avgusta biće nekih neizbežnih pregovora, savetovanja, ali savet bi bio da se pazite da na kraju ne pukne tikva. Uvek treba biti obazriv.




OVAN

U avgustu posvetićete se starim i novim prijateljstvima, što će se kod nekih odraziti na cvetanje ljubavne veze ili vezano za decu, a možda i novčane dobitke(na kraju meseca). Neki će doći u situaciju da kreiraju svoju priču da izgleda istinita, a u suštini nije, i bilo bi dobro da pripazite da vam jezik ne radi brže od pameti, jer u slučaju posla možete biti na nekom izvesnom gubitku i povodom toga izbegavajte neke dogovore o deljenju posla. Barem neka bude odloženo do treće dekade meseca. Nije vreme za neke veridbe, velike troškove i najbolje da budete uzdržani kada su ta pitanja prisutna.

BIK

Bićete dobro ovog meseca, ali pazite na sitne sezonske zdravstvene probleme. Kao što sam napomenula prošlog meseca, kod nekih od vas sa znakom ili podznakom Bika došlo je do nekih krucijalnih promena, kojima ste stremili duže vreme. Da li je to vezano za posao ili nešto drugo, zavisi od vaše natalne karte. Ipak, uticaće na promene i ulaganja energije u prilagođavanje nečem novom. Sukobi mišljenja, pa i sa voljenima, mogu vam zadati glavobolje, gde ćete takođe morati da se prilagodite i može se desiti neki jači gubitak ili duži put, ali pored svega pripazite i na novčanik.

BLIZANCI

Na početku meseca može da dođe do nekog neslaganja sa voljenima, ali neće biti ništa strašno. Biće tu i prijatnih iznenađenja. Ponude i investicije koje ste imali u junu nastaviće se i sada. Intuitivno ćete rešavati svoje zadatke, a moguće je da će se pojaviti i neke nove osobe, koje će hteti da vas upute kako još bolje da rešavate vaše ciljeve. Međutim, izbegnite vezivanja sa njima da ne biste ugrozili ono što ste zamislili. Imaćete stav –tu sam da pomognem i ponudim nove mogućnosti drugima, ne samo sebi. Kraće putovanje će vam ojačati već neku postojeću vezu, u svakom smislu, bilo da je ljubavna ili poslovna.

RAK

Neki Rakovi, znak ili podznak, iskusiće neke nove veze, koje će nekima biti u smislu, kako dođe tako ode. Moguće da ćete steknuti neka jača osećanja prema nekome koga ne poznajete dovoljno dobro. Sukobi mišljenja učiniće da vam ne padne dosadno kod tih novih veza. Nekima slede i neke bračne ponude i odluke. Takođe, biće tu izvesne akumulacije lepih momenata, a u nekim slučajevima i novčanih povećanja. Oni koji studiraju ostvariće sve što su isplanirali. Zbog zdravlja nemojte previše emotivno da reagujete na neke sitnice, a ako idete u neku prirodu, izbegavajte dublju vodu i planinarenje.

LAV

Početkom avgusta neki Lavovi i oni podznaka imaće neke ljubavne probleme ili kod nekih vezano za decu. Imaćete i neke nove susrete. Ego vaš u nekim slučajevima može poremetiti sve i u takvim momentima pokušajte da stišate vaše emocije i tenzije u sebi. Obzirom na teške aspekte, pazite da sve rešavate nekim kompromisom, ako možete. Neke iznenadne novosti mogu vam aktivirati neka stara pitanja i teme kao na tacni, da ih morate rešiti, hteli ili ne. Ako su tu i neke investicije, u svakom slučaju odložite ih da budu krajem meseca kada će vam biti bolje i moći ćete sve to na miru da rešavate.

DEVICA

Device, znaka i podznaka, biće okupirane rešavanjem problema, što će u najvećoj meri biti izraženo sredinom meseca. Kod nekih to će biti problemi sa decom, kod nekih sa ljubavlju, a kod nekih imaće veze sa sportom ili igrama na sreću. Retrogradni Saturn će vas vraćati na analize starog da biste mogli da ih rešite. Uvek gledajte da uradite najbolje što možete i bićete ponosni na sebe. Ako imate zdravstvene probleme, obratite pažnju na sebe krajem meseca, a u slučaju ljubavi ovaj mesec će vam biti ispunjen srećom, ili na ličnom planu ili kod nekoga ko je vama blizak.

VAGA

Ako studirate, avgust će biti pogodan da nastavite dalje. Zdravstveno ćete biti dobro, možda sa nekim izazovima, ali ništa što ne može da se reši. Napravićete izvesne promene u životnom stilu, što će vam prethodno uneti neki nemir. U svakom slučaju, ovo će biti mesec da se obave, gde ćete se susreti sa neočekivanim momentima. Obratite pažnju na poruke i znake, koji će vas upućivati kako da postupite. Ako su to slučaji nekih odgovornosti, možda ćete imati nemir u sebi, što će se više odraziti na drugima. Ako to budu sukobi u porodici ili poslu, vi ćete doprineti da se reše.

ŠKORPIJA

Učvrstite vaše strasti prema promenama, koje će biti neizbežne i koje će biti prepuštene vašim krajnjim odlukama. Intuicija i unutrašnja osećanja će vas voditi u pravcu kako i šta da uradite, bilo da je to karijera ili da su novčana pitanja. Porodične osobe će biti u ravnoteži između karijere i voljenih. Učvrstiće svoje odnose sa najbližima, od kojih će tražiti savete i podršku. Usamljeni će se možda konačno zaljubiti, ako se prepuste talasima nekih društvenih dešavanja. Čuvajte svoje zdravlje i nemojte da se izlažete nekim velikim naporima, koji vam mogu naneti zdravstvene probleme.

STRELAC

Biće tu dosta ustajanja i padova u ljubavnim odnosima, proslava i srećnih pomaka, ali nemojte da padate u neke nervne blokade i reakcije. Ako budete imali novčane probleme, imajte veru da ako ste započeli neki posao, željeno će se ostvariti. Čuvajte se od stresa i fokusirajte se na cilj i poslovno će se desiti značajne promene. Nove odgovornosti će se pojaviti, što će vas značajno pokrenuti i osvežiti vaše mogućnosti, što će lepim bojama obojiti kraj avgusta. Na ljubavnom planu, nemojte da planirate venčanja i zaruke. Zdravstveno ćete biti dobro, ali pripazite na pritisak.

JARAC

Možda ćete imati neke porodične probleme, pazite da imate sve informacije i nemojte naglo da reagujete. Što se tiče planiranja, analiziraćete prethodne mesece da ne biste ponovili neke greške i da biste ostvarili cilj. Neki će odlučiti sredinom meseca da promene posao i to će i učiniti. Što se tiče ljubavi imaćete neka neslaganja, možda i neke uplive osoba iz prošlosti, ali ćete sve to rešiti onako kako najbolje znate, temeljno. Mlađi Jarčevi će moguće naći voljene osobe i već će razmišljati o zasnivanju porodice. Ako ste imali zdravstvene probleme, sve će se stabilizovati krajem avgusta.

VODOLIJA

Došlo je vreme da dopunite vaše iskustvo novim i jedinstvenim prilikama. Budite kreativni u rešavanjima problema ne samo radi sebe, nego pomognite i drugima, koji to traže. Avgust će biti dosta profitabilan za vas i imaćete bezbroj isplaniranih poduhvata i pojaviće se i iznenadne mogućnosti. Ako imate neke nesuglasice sa voljenom osobom rešićete to sa razumevanjem i uzajamnnom podrškom, što će vam doneti vrlo prijatno vreme. Neke stvari nećete moći da ostvarite, jer neki ljudi neće više biti uz vas. Možda će to biti vezano za bračna pitanja?! Inače, zdravstveno ćete biti dobro.

RIBE Avgust će Ribama doneti dobar period za zdravlje i fizičku aktivnost. Ne zaboravite da unostite vitamine! Transfomišite vašu energiju na nivo dublje analize i čistije sagledavanje sebe. Ako ste imali neke blokove u sebi, rešićete ih zasigurno, iako ste bili rastrojeni na više pravaca šta pre i da li. Radite na dostignuću vašeg najvišeg potencijala. Oni koji studiraju biće na pravom putu i treba da gledaju ka narednom koraku kako da ga ostvare. U ljubavi možda će se desiti neki sukobi mišljenja kod onih koji su u vezi, a oni koji žude za vezama, pazite da ne donesete pogrešne i ishitrene odluke.



361 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page