top of page
Search
  • Irena Spasovic

VREME NEOČEKIVANIH DRAMA!

Updated: Jan 22


JUN, 2023

Naslov ovog teksta za jun napisala sam u aprilu, ali već se desio u maju, na žalost mnogih. Znači, neke stvari se dešavaju još pre no što se postave matematički odnosi kretanja planeta, kometa i satelita u našem Sunčevom sistemu.

Interesantno je da početkom juna Venera ulazi u Lava i biće tamo do kraja prve dekade oktobra. Setimo se da je sporiji Mars nekima naneo probleme boravkom u Blizancima skoro 7 meseci(od sredine avgusta ’22 do sredine marta ’23) tim retrogradnim putovanjem, a bržoj Veneri sad neće se izlaziti iz Lava, i mnogima će doneti vraćanje na neke poslove od pre, a kod nekih će se pojaviti neke osobe iz prošlosti da pobude stara osećanja. Biće to vreme kada će se na sva zvona odigrati neke drame. Ipak je Lav peti(srce, ljubav, dete, životinja, život) znak i traži pažnju za svoj teatralni nastup. E, tako Venera u toj sredini želi da se vidi koliko je lepa! Obzirom da će se desiti konjukcija Venere i Marsa u Lavu u drugoj polovini juna za očekivanje je da će doći do ostvarenja veza za vijek vijekova ili lakih raskida nedavno započetih.

Prošlog meseca su se desili veliki gubici života mladih pod aspektima koji oslikavaju namere da događaji budu globalno javno primećeni, Mars kvadrat Jupiter, i da su izvršitelji svesni svojih krivica i posledica, jer je bilo u kardinalnim znacima! Ovaj sad aspekat, konjukcije Venere i Marsa, ukazuje da će se kod nekih desiti oluje strasti i ako deluje na vaše kvadratne natalne rasporede(ako ih imate), čuvajte se! Ipak je Lav fiksni vatreni znak i mogući su i vatreni sukobi! Pored toga, Pluton se 12.-og vraća u Jarca i to će takođe doneti obnovu nekih nezavršenih radnji, a i prirodnih nepogoda, i boraviće tu do 22.-og januara sledeće godine. Vratiće se na kratko još koji put te godine i u suštini opiraće se dubinskim promenama, koje slede. Elem, kako god da se zamislimo da li dejstvuje Pluton, iako je utvrđeno da ne spada u planete, očigledno da deluje, što smo osetili onim učestalim zemljotresima na celoj našoj planeti(takve vesti se ne provlače javno, ali oni online aktivniji i radoznali za tu sferu znaju da im se broj povećao, a i da su se i granice stepena Rihtera povećale svuda). Treba napomenuti da će se vrlo moguće desiti i jači požari(možda ne bude to, ali vatre će biti), najverovatnije i sa druge strane okeana, i erupcija vulkana. To će biti momenti kad se beži, a nema se gde. Trebalo bi da bude tako, ali nadajmo se da neće! Krajem juna i početkom jula doći će do jednog aspekta(Venera/Mars konjukcija u Lavu kvadrat Uran u Biku), koji smo osetili 2021-e u julu, kroz neke gubitke bliskih i novčane, i što će se odraziti u najvećoj meri emotivno, ne samo finansijski. U svakom slučaju, desiće se iznenadne neočekivane promene, kao npr. tad što se desilo u Afganistanu, kad je američka garnitura konačno izašla odande podvijenog repa. Nadajmo se da će se desiti tako nešto i sad i da neće doći do vatrenog okršaja pri čemu će mnogi izgubiti živote!

Ne treba zanemariti nešto jako dobro po pitanju finansija, pored toga što je Jupiter kročio u Bika, a to je da će do početka jula isti biti u konjukciji sa Severnim čvorom! Taj aspekat je povoljan za svaki znak, ne samo za zemljane, što se tiče finansijskog napretka, a koji je već počeo da deluje u drugoj polovini maja!

Inače, jun će biti mesec stresa i isključite emocije, i pokušajte da budete racionalni! Sagledajte vaš problem razumno i znaćete da li vredi rizikovati, i da li vredi vaših živaca!

(Da naglasim, kad čitate godišnje, mesečne, sedmične ili dnevne astrološke prognoze uvek čitajte(gde god da čitate) i za vaš znak i za podznak!)

Takođe, za neupućene... Tekst tumačenja za svaki znak sledi posle fotografije!





OVAN

Energija Blizanaca i Mars u Lavu podstiču vaše ambicije. Ipak, dragi Ovnovni povucite ručnu da ne biste došli u neželjene sukobe i imajte meru! Nemojte zanemariti neke sitnice i pokažite ozbiljnost! Svako finansijsko pitanje i delovanja odložite, da biste izbegli gubitke. Ne dopustite da preovladava stres i budite sa onima koji će vam pomoći da razbistrite glavu i oraspoložite se. Zdravstveno ćete biti dobro, ali ne zaboravite na fizičke aktivnosti u prirodi i pridržavajte se pravilne ishrane! Na ljubavnom polju imaćete harmonične odnose, a i ako bude problema lako ćete se izboriti sa njima. Samci će aktivno raditi na tome da promene svoj status i daće sve od sebe da pridobiju pažnju voljene osobe. Neko putovanje može biti prilično teško da se ostvari, budući da zvezde ne utiču povoljno po tom pitanju. Takođe, rezultati na ispitima neće biti povoljni po vas i moraćete se malo više posvetiti učenju!


BIK

Bikovi, znaka i podznaka, održavajte fizičku kondiciju i pravilnu ishranu, a neki od vas početkom meseca neka provere rad štitne žlezde. Imaćete dosta putovanja, i u zemlji tako i u inostranstvu, i većina će delovati povoljno. Ostvarite putovanja, sa prijateljima ili sa najbližima, jer će zadovoljstva pružiti željenu sreću. Iskoristite povoljne prilike zvezda dok sijaju! Tokom juna učenje vam neće ići dobro i uglavnom ćete utonuti u lenjost. Da biste to sprečili, potražite nečiju pomoć da biste držali korak sa boljima! Ovog meseca posvetićete se voljenima i ako ste samci, Venera vam pruža šansu da pridobijete nečiju pažnju! Postoji mogućnost promene posla. No, ipak razmislite i sagledajte da li je to povoljno po vas. U svakom slučaju, radite vredno i znajte da postoji šansa za bolju budućnost, kako god odlučite! Neka ulaganja odložite i zaobiđite svađe sa pretpostavljenima, a i kocku, ako ste tome skloni!


BLIZANCI

Kod Blizanaca, znaka i podznaka, ako su u vezi doći će do teških momenata, jer sa partnerom nešto neće biti usklađeni i razmišljaće da li ima smisla razvlačiti se dalje. Zato sa druge strane, novčane prilike igraće za vas. Šta god da budete započeli i aktivno uložili, doneće vam dobitak. Neće biti na odmet da poslušate nečiji savet, ako vas nešto sprečava da učestvujete u nečemu. Na poslu nećete naići na dobre odnose sa kolegama i bićete u stanju da biste najradije otišli na neki put, ali ni taj put neće vam doneti željeno. Odložite ga za neko vreme i nemojte doći u situaciju da upotrebljavate laži u komunikaciji, jer neće biti dobro po vas! Delujte otvoreno, jer ćete time poštedeti sebe razočarenja! Oni koji su u fazi studiranja ili usavršavanja suočiće se sa poteškoćama. Ipak, mentalno ćete biti izvrsno i te poteškoće neće vas sprečiti da dođete do uspeha.


RAK Rakovi će u prvoj dekadi imati dosta prilika, ako su u potrazi za voljenom osobom. Iskra sreće ih ovog puta neće preskočiti?! Što se zdravlja tiče, možda ćete imati probavne probleme sa mučninom i bilo bi dobro da dovedete u red svoju ishranu! Ne zaboravite i fizičke aktivnosti! Za studente biće stresan period u polaganju ispita i najbolje bi bilo da potraže savete iskusnijih i boljih da bi se pripremili za naredne rokove! Do 11-og juna, oni koji su u vezama imaće dobre odnose. Međutim, posle toga može da dođe do nekog neslaganja i razmera snaga ili bolje rečeno, moguće su rasprave i svađe. Ako vam neko bude ponudio nešto što bi vam omogućilo veću zaradu, prvo razmislite, ali obzirom da su ovog meseca izuzetne prilike za novčana ostvarenja onda nemojte da gubite vreme u dužem razmišljanju. Takođe, biće savršen period da ostvarite neka putovanja, bilo privatna ili poslovna.


LAV

Gore pomenuta konjukcija Venere i Marsa u Lavu uvešće Lavove u aktivnu komunikaciju i izazvaće uzbuđenja i impulsivne reakcije, a neki će započeti ozbiljne veze bez ikakvog razmišljanja, a oni u vezama uživaće u izlivima ljubavi i pažnje. Finansijski izgledi će takođe biti poprilično dobri i mogli biste da postavite zdrave temelje za nove projekte, a neki od vas mogu se radovati bogatoj žetvi iznenadnih dobitaka ili zarade. Postoji mogućnost da će to uslediti preko usluge ili uticaja nekog starog prijatelja, i biće dobro da izbegnete razmimoilaženja sa pretpostavljenima. Pored toga, zvezde su povoljne za vaša putovanja, na kojima će vam se ukazati nove dimenzije na bazi prijateljstava. Za studente, obzirom koliko vremena i pažnje su uložili, rezultati neće biti u dometu očekivanog. Stoga, uložite snage u dodatne časove! Bićete izvrsnog zdravlja i ako iskrsnu neki manji problemi, rešićete ih manjim intervencijama.


DEVICA

Kod Devica, znaka i podznaka, nastupiće vreme za sofisticirano osvajanje ljubavnog interesa, bilo da je to Karmen ili princeza na zrnu graška, ili s druge strane, Robin Hud ili Marti Misterija. Kako će vam na ljubavnom polju biti prisutne stopostotne šanse, tako i na polju novčanog ulaganja očekujte značajan novčani priliv, ako budete investirali u nešto, što kod vas teško ide kada su ulaganja u pitanju. Društvena saradnja sa drugima može vam obezbediti dobre temelje da ostvarite vanserijsku zaradu. Pored svih tih aktivnosti nemojte da zanemarite vaše zdravlje i posvetite se fizičkim aktivnostima, a ako se bude pojavila neka prehlada, neće značajno poremetiti vaš ritam. Oni koji su posvećeni edukaciji, pažljivo izaberite povoljno vreme za vaša polaganja i nemojte da srljate u probleme, iz razloga jer hoćete što pre da se ratosiljate svojih obaveza. Ograničite ili odložite svoje planove putovanja, jer nećete biti u nekom posebnom raspoloženju.


VAGA

Draga Vage, i one podznaka, bićete dobrog zdravlja, ali ne zaboravite da odete na neke obavezne kontrole, posebno kada su probavni trakt i zubi u pitanju. Ljubavno stanje biće savršeno i oni koji su sami dobiće priliku da upoznaju i očaraju nekoga! Inače, bićete dosta nervozni i pokušajte da izbegnete sukobe sa najbližima! Ozbiljno ćete razmatrati da promenite posao i prihvatite ponuđene izazove. Inače, odlični odnosi sa kolegama i saradnicima pružiće vam uspešno ostvarenje zamišljenog. U slučaju da planirate neko ulaganje, a posebno ako je rizično, suzdržite vaše strasti i nemojte započinjati nove projekte! Imaćete izvesne troškove i gubitke i klonite se kocke ili nasumičnog ulaganja! Što se tiče učenja, misli vam neće biti sređene i ako planirate neka polaganja ili takmičenja moraćete dosta energije da uložite! Imaćete planove za putovanja i nesigurno je da ćete ih ostvariti, a i ako ih budete ostvarili, nećete biti posebno impresionirani!


ŠKORPIJA

Drage Škorpije, znaka i podznaka, gledajte da izbegavate stresne situacije, jer ćete biti jako uznemireni! Osećaćete se umornima i nastojte da se opustite meditacijama, boravkom u prirodi, unošenjem što više tečnosti i plivanjem. Takođe, neko putovanje bi vam prijalo, posebno ako je poslovno, jer bi možda donelo veća primanja ili nove projekte. Inače, previše ćete raditi, ali ćete doprineti postizanju svojih ciljeva! Biće tu i neke inicijative da promenite posao ili mesto rada. Najbolje bi bilo da ne pokrećete neke nove investicije, jer će vam doneti troškove više nego što ste planirali, a pored toga, ne bi bilo dobro da se kačite na nešto novo, a staro niste sveli na nulu! Za studente rezultati neće biti zadovoljavajući, što znači da treba da se posvete dodatnim časovima ili da ulože više vremena u učenje. Oni u braku imaće nesuglasice i moraće da prave kompromise, a samci će imati neke prilike da ostvare veze!


STRELAC

Kada je ljubav u pitanju, Strelčevi najbolje da iskoriste svoju intuiciju, koja ih obično ne vara, i upuste se u vezu sa šarmantnom osobom, pa čak i ostvare put sa njom, pri čemu se možda i ostvari začeće novog bića! Zdravlje će biti dobro, ali pazite na svoje zube i digestivni trakt! Fizičke aktivnosti i dijetalna ishrana su preporučljivi. Ako imate namere da putujete, znajte da neće biti profitabilno i potrošićete više energije no što ćete uživati. Svedite putovanja samo na ona preko potrebna! Imaćete tendencije za promenom posla, usled sukoba sa kolegama, ali pokušajte da smirite tenzije između vas i sagledajte probleme hladne glave! Sredinom juna očekujte uspeh, kada ćete ubrati zaslužne lovorike, što će posebno uticati i na finansijsko stanje. Ipak, zaobiđite neka ulaganja, jer prihod neće biti u skladu sa zacrtanim ciljem. Držite se dalje od kockanja i upuštanja u poslove neobračunate cirkulacije novca!


JARAC

Dragi Jarčevi, znaka i podznaka, imaćete sjajnu radnu klimu i jun će za vas biti zadovoljavajući bez nekog posebnog truda. Ipak, kada je reč o finansijama nemojte da odložite neke odluke i u slučaju nekih sporova rezultati neće igrati dobru ulogu po vas. Takođe, ni pod razno nemojte da se upuštate u uzimanje nekog kredita! Prepustite se uživanju u životu, što podrazumeva da se više posvetite boravku u prirodi, fizičkim aktivnostima, ali pazite da ne dođe do neke očne infekcije! Za studente ovaj period će biti značajan, jer ćete ostvariti zapažen uspeh, što će im predstavljati temelj za daljnje korake. Preporučuljivo bi bilo da ne idete na neka putovanja, jer će vam zasigurno doneti veće troškove, a posebno ako idete u inostranstvo, bilo da je privatno ili poslovno. Samci će imati šanse da se zaljube i ostvare veze, jer se neće osećati da su pod pritiskom, a oni u vezama pristupiće jačanju ljubav i pažnje prema voljenima!


VODOLIJA

Razmislite o najboljem načinu da iskoristite svoje talente i znanja, i veštine da ih pokažete drugima da razumeju! Nemojte očajavati ako vaš trud ostane nezapažen, jer moguće da će nadolazeći meseci pokazati više uticaja da ostvarite željeno. Izbegavajte sva rizična ulaganja i poduhvate, jer mogućnost neće biti svetla i ako možete, najbolje da ih odložite! Posvetite se zdravoj ishrani i zdravlju! Takođe, ne zaboravite da koristite tehnike opuštanja od stresa i ako je moguće, provodite više vremena u prirodi fizički aktivni! Imaćete izvesne pogodnosti da ostvarite putovanja i ostvarite vaše ciljeve, bilo da su poslovni ili privatni. Nekim umetnicima će moguće biti isplatljiva. Vodolije u fazi školovanja biće izloženi negativnim uticajima i treba da se isključe da to ne bi uticalo na njih i posvete se mirnom učenju, jer će im biti potrebna mentalna staloženost! Mars će da upravlja vašom ljubavlju kroz neke akcije, dok će Venera kreirati harmoniju, a vi budite diplomata!


RIBE Ribe, znaka i podznaka, u junu prisustvovaćete nečemu kada nećete moći da sputate vaše fantazije, a i te fantazije biće opipljive jer uticaj Jupitera će kreirati sudbinske događaje. Stoga, otvorite oči i uključite razum! Nije vreme da omalovažavate svoje kvalitete i znanja, i znajte da ste na dobrom mestu i da je sve u redu! S finansijske strane, pažljivo pratite sve korake i ne dopustite da taj sektor upravlja vama. Držite se granica ulaganja i znajte da nije još vreme sazrelo za nova! Vaši udvarači će se baciti u akciju, ali vi ipak razmišljajte i odlučite da bude za vaše dobro! Krajem meseca moguće je, ako radite na stvaranju potomstva, začeće! Zvezde će biti naklonjene vašem zdravlju i držite se zdrave ishrane i fizičke aktivnosti! Ako se zadesi neki kašalj, nema razloga za brigu, ali potražite pomoć lekara! Studenti, ako se budete fokusirati na vaše ciljne predmete, znajte da će i rezultati biti dobri! Putovanja vam neće doneti neka značajna očekivanja!

325 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page