top of page
Search
  • Irena Spasovic

VRELI SJAJ JULA

Updated: Jul 12, 2022

Obzirom da je protekli mesec za neke bio i dosadan, jul u svakom slučaju neće biti takav. Početak će biti u pečatu bitnih događaja, u nekim slučajevima sudbinskih i označiće početak nekog novog perioda, kod nekih privatno, a kod nekih poslovno.

Sredinom doći će do nekih lažnih informacija, izliva pogrešnih podataka, ili lažiranih, kojima mnogi neće pridavati značaj da li su tačni. To mogu biti i neke lažne izjave ljubavi ili pružanje podrške, ali samo rečima.

Krajem meseca kreće da se ponavlja onaj kvadrat Saturna i Urana, koji smo već prošli od decembra 2020-te do kraja marta ove godine. Znamo svi kroz kakvu napetost smo prolazili, koji strahovi su se uvukli u nas i strepnje šta će se desiti. Naravno, neki su oguglali na sve to i ovo će u suštini biti rašćišćavanje taloga, koji se nakupio u velikoj meri. To sam već naznačila u godišnjoj prognozi da će potrajati do pravoslavnog Božića, kada će ove velike planete krenuti da funkcionišu u, može se reći, normalnom ritmu. Ono što će se desiti tad krajem meseca je taj aspekt, ali poguran Marsom, koji će se pridružiti Uranu u Biku i zajedno će pružiti otpor Saturnu u Vodoliji. To je veliki sukob na zemlji ili zemlje i vazduha, metala. Može da dođe do eksplozije velike, zemljotresa, neke nepogode velike, globalno gledano, a može kod nekih individualno da se ispolji sa lomovima, povredama, sudskim procesima oko nekretnine, borbama i u ponavljanju polaganja ispita. Ovo što se dešava su prosto neke jake borbe za očuvanje čovečanstva i protiv, što pokazuju i ti sukobi velikih planeta u fiksnim znacima, a to su Bik i Vodolija. Na neki način to je sukob nečega što nikada nije bilo priznato protiv tradicije, plodnosti, zemlje.




OVAN

Ovnovi, i oni sa podznakom, koliko ćete biti u svom poslovnom elementu obasjani dobitnim talasima, toliko ćete biti spremni da ulažete, spremni na sve rizike. Na te rizične poteze nećete gledati kao na probleme ili neke kočnice, jer ćete se osećati sigurno i dobro. Nekima će se možda pojaviti neke stare ljubavi i žudnje, kojima prosto ne mogu da odole. Ipak, najbolje bi bilo da se posvetite kući i porodici i da malo dovedete svoju energiju u normalizaciju, da vas posle ne bi bolela glava.

BIK

Za neke sa znakom i podznakom Bika jul će biti mesec za pamćenje sudbinski neizbežnog. Doći će do nekih fundamentalnih konačnih promena i pokušajte da se oslobodite starih kodova i kočnica. Vreme je za nešto novo. Krajem meseca Mars će ući u vaš znak i proći će konjukciju sa Uranom, u kvadratu sa Saturnom i doći će do naglih uzdrmanih promena, za trajno. Neki od vas će baciti neke stare stvari, neki će prekinuti neke poslove ili će izbrisati neke dugotrajne brige. U svakom slučaju, pašće velike odluke.

BLIZANCI

Za Blizance ovo je mesec sređivanja računa i primanja novih investicija, a krajem jula pokretanje novih projekata. Bićete u punoj snazi da uradite sve na vreme i pod konac. Međutim, nemojte da rasprsnete energiju na sve, nego se fokusirajte na najbitnije. Smirite vaše preterane ambicije i držite se staloženih namera i odluka. Na sve ćete gledati optimistički i nećete se obazirati da li su vaši projekti prihvaćeni ili ne. Prosto, verujete da će sve biti kako treba da bude, sa verom.

RAK

Za one znaka i podznaka Raka jul je vreme jake borbe u karijeri, bilo da su te promene isplanirane ili iznenadne. Može se reći, neplanirane, a očekivane. Doći će i do finansijskih pomaka, ali nemojte se upuštati u velike troškove, posebno ako ne znate šta vam tačno treba. Takođe, pazite šta ćete kome pričati i poveravati, u želji da dođete do nečije pažnje. Kod nekih će to biti pitanje nekih novčanih tokova, a kod nekih momenti potrage za ljubavlju.

LAV

Kombinacija konjukcije Marsa, Urana i severnog čvora kod nekih Lavova i podznaka Lava doneće pojačan nemir i ambicije u rešavanju nekih poslovnih ili sudskih procesa, ili sa ispitima, i statusom u inostranstvu. Samo smireno pristupite tome i sve će biti rešeno u vašem sjaju. Javiće se neka iznenađenja, sigurno, i na bolje. Ipak, budite obazrivi kada su troškovi i investicije u pitanju, a u svakom slučaju, imaćete podršku najbližih. Neki bitni momenti će se desiti.

DEVICA Okušajte sreću do sredine jula, jer može da padne neka sigurna karta. Koliko ste prošlog meseca strepeli koje gubitke ćete imati, sada će vam se pružiti mogućnosti da poboljšate vaš račun. Proslavite taj uspeh i otvorite se prema onima, kojima je stalo do vas i nemojte da podižete zidove prema njima. Ta pažnja biće prihvaćena, ne zbog neke usiljene pažnje, nego jer ćete se jednostavno opustiti prema najbližima. Nađite neki kutak da se malo odmorite, jer će vam to trebati da biste napunili vaše baterije.

VAGA

Početkom jula obratite pažnju na ponuđene uslove i prilike i gledajte da iz toga izvučete korist. Sve uradite sa merom. Za neke će doći do povećanja zarade, a za neke promena posla. Razmatraćete neke planove, koje odavno držite u nekoj od vaših fioka, a moguće da se tiču zarade. Imaćete neka društvena dešavanja, pažnju drugih, ali pri tom nemojte da se desi da vam promakne nešto što će se desite ispred vas. Skinite masku i opustite se i obratite pažnju na druge kad govore.

ŠKORPIJA

U elementu ste kako da okupite druge, posebno one koji čine dobro za vas i pored kojih se osećate prijatno, i privatno i poslovno. Imaćete dobra predviđanja kako da poslujete i nemojte sebi svašta da projektujete da treba. Moguće da ćete imati podršku uticajnih ljudi, jer će se možda njihovi projekti poklopiti sa vašim ciljevima, ili obrnuto. Pripazite na sebe prvenstveno i nemojte da se previše naprežete da biste nekome nešto dokazali i pokazali. Budite sigurni u sebe.

STRELAC

Ako neki Strelac ili tog podznaka ima nameru da kupi neku nekretninu, neku imovinu, nastupa pravo vreme da se to uradi. Početkom meseca desiće se neočekivani rezultati i poboljšanja na finansijskom planu. Za neke od vas retrogradni Saturn će pokazati rezultate dugotrajnog rada i osećaćete se mnogo bolje. U slučaju da imate namere i planove da putujete negde, 28. jul biće super vreme da pobegnete negde i da se odmorite od svih briga, koje ste gomilali prethodnih meseci.

JARAC

Ovaj julski scenario ide vama na ruku i što se tiče psihičke i privatne stabilnosti, tako i poslovno. Desiće se možda neke važne vesti među najbližima i u drugoj polovini meseca napravićete neke značajne promene. Nemojte se upuštati u neke sudske raspravi i procese i posvetite se pravljenju nekih dugoročnih planova po pitanju uštede. Imaćete neke važne razgovore i sastanke, od poverenja, koje će vam doneti neke nove ponude, prilike, a i za vas profitabilna partnerstva.

VODOLIJA Imaćete značajne pismene potvrde i jačanje veza iz inostranstva. U slučaju da ste imali neke gubitke ili pogrešna ulaganja daje vam se nova šansa da to ispravite. Obzirom da imate neku konkurenciju, biće pravo vreme da pokažete da ste bolji. Dobićete dosta pažnje od drugih, koji će hteti da se zbliže sa vama. Neka nova poznanstva i prilike pojaviće se niotkud u potrazi za vama. U svoj toj gužvi, nećete pridavati značajnu pažnju svemu tome i pokazaćete neku dozu nezavisnosti.

RIBE

Za neke Ribe znaka i podznaka sredinom meseca moguć je neki značajan dobitak. Ipak, imajte na umu opreznost, jer možete imati pritisak od drugih da morate da se izložite većim troškovima. Izbegavajte nezdrave navike i pripazite na zdravlje. Nešto što ste bili planirali proletos opet ćete morati da razmotrite. Nemojte donositi nagle odluke i šta god da treba da odlučite dobro razmislite, analizirajte dobre i loše strane, i naravno, svedite ih na to da budu konkretne.

308 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


katarina_ekv
Jun 30, 2022

Odličan tekst. Čekam da vidim kakva su to profitabilna partnerstva koja me očekuju. :)

Like
bottom of page