top of page
Search
  • Irena Spasovic

Ružičasti mesec MAJ

Updated: Jun 1, 2022

Svako ko je isplanirao ili planira da preduzme neke tehničke poteze ili poslove radi popravke, operacije, maj je idealan da se to obavi dobro.

Što se tiče ljubavi, obećanja, putovanja, sve će biti kao iz snova, lepo da lepše ne može biti. Međutim, budite obazrivi da u tim oblacima nije sve istinito, i da nije sve ružičasto. To je ono što sam napomenula u godišnjoj prognozi da je maj za neke poprilično nedefinisan. Može vas nešto povući svojim sjajem i lepotom, ali se posle ispostavi da nije tako kako ste zamislili da će biti. To nešto dobro će da proleti brzo i pitanje je da li će kod nekoga potrajati. Za neke znake i podznake ovaj maj je odlično vreme za odbrane diplomskih, doktorata, putovanja, proslave, napredovanje na poslu, ugovaranje novih planova i projekata. U svakom slučaju, mesec maj će biti mesec velikih sjajnih slika.

OVAN

Za Ovnove ovaj mesec je vreme napretka, upoznavanja novih prijatelja, jačanje veza, ali i odlazak nekih iz vašeg života i znajte da je to za vaše dobro. Dobićete energiju da se istaknete i hrabrost će vam pomoći da još sigurnije uradite ono što ste zamislili. Nemojte da trčite pred rudu kad su velike odluke u pitanju i pripazite na veličinu tanjira, imajte meru.

BIK

Za Bikove takođe je fantastičan period i neke tajne veze ispuniće vam srca i moguće da ćete započeti neke tajne planove, tj. projekte. Biće nekih iznenadnih prijatnih događaja i ako imate neke probleme i brige vezane za neke zatvorene institucije i dileme, nemojte da očajavate, jer Jupiter je tu da vas zaštiti od nekih nezgodnih situacija.

BLIZANCI

Blizanci i oni koji su tog podznaka, spremite se za neke stilske promene. Da li je to promena frizure ili promena stila odevanja ili načina života? Nešto od toga sigurno će biti. Spremite se za nove poslovne kontakte i ugovore, i lagano izbegavajte neproverene ponude.

Biće tu dosta priče, izlazaka i druženja, efektnih akcija u novim projektima, a i starima.

RAK

Za Rakove ovo je mesec za odbrane nekih radova, sticanje diploma, zvanja ili napredak u poslu i karijeri. Čak, u nekim slučajevima može da se ostvari i onaj dan stajanja na ludi kamen ili postavljanje temelja za ostvarenje familije. Dosta emotivan period za Rakove i one, kojima je podznak Rak. Vreme ushićenja, tipično za emotivne Rakove. Uživajte!

LAV

Za Lavove i podznak je maj sjajno vreme za odlaske u inostranstvo, upise na fakultet, polaganje ispita i overe onoga što je brižno urađeno. Ne zaboravite da poslušate neke savete i nemojte da radite neke stvari bez razmišljanja. Nije sve ružičasto, iako su srećne okolnosti tu. U svakom slučaju, bićete primećeni, kako uvek i želite da budete.

DEVICA

Devicama će možda da slede neke ostavinske rasprave ili dobici kroz to. Nešto u velikoj meri i poprilično na vašu kartu dobitaka. Biće i troškova neizbežnih, ali ništa što će vas oštetiti. Nekima može doći do ostvarenja nekih kombinacija na lutriji. Biće nekih brzih poteza, koje ćete morati da obavite i ne plašite se da istrajete u ostvarenjima svojih ciljeva.

VAGA

Fantastičan mesec za vas. Ostvarenje veza iz snova, posebno za početak Vage. To su neke veze, koje nisu bile u planu i za neke će biti strastvene. Uticaj veselog Jupitera će vam ulepšati trenutke iznenađenja. U slučaju da je neki posao, probudiće u vama ratoboran duh da postignete željeno. Biće tu dosta izlazaka i prisustva u javnim dešavanjima.

ŠKORPIJA

Škorpije će uglavnom biti dosta usmerene poslu, sređivanju kuće i nečega što se nagomilavalo, pa je došlo vreme da mora da se dovede u red. Možda će se pojaviti neki ljubavni momenti, koje ste bili zapostavili, pa sad zahtevaju od vas da posvetite neko vreme i tome. Samo bez nervoze i uzbuđenja, jer će sve biti bolje nego što ste očekivali da bude.

STRELAC

Uživaćete u lepim momentima sa porodicom i voljenima. Nekima će maj doneti moguće prinove i povećanje porodice. Nekima ostvarenje nekih novih nekretnina. Možda će se neki od vas osetiti preopterećenima, jer nećete imati vremena sebi lično da se posvetite. Od ljubavi nikad ne treba da se umorite i nemojte da se brinete. Biće sve harmonično lepo.

JARAC

Za Jarčeve doći će do nekih momenata sređivanja u kući, renoviranja, preuređenja stambenog prostora, ili pak i kupovine nekretnina ili dolazak posete iz inostranstva ili odlazak u posete u inostranstvu, sve preko muških kontakata, uglavnom. Posvetićete se zdravlju, dnevnim rutinama i kreiranju svog vremena da se uvek osećate dobro raspoloženi.

VODOLIJA

Porodični susreti i susreti sa jako bliskim ljudima će biti učestali i ispunjeni pozitivnim vibracijama i komunikacijom. Ako je neka Vodolija i sa podznakom Vodolije usmerena ka učenju, pisanju i čitanju, tome će posvetiti malo više vremena. Proširiće i kreiraće nove teme i obime stvaranja. Da li će ljubav biti zanemarena zbog intelektualnog fokusa, zavisi od vas.

RIBE

Ribama će se desiti promene u radnim navikama, stavu i posvetiće se stvaranju novih okvira za već planirane ciljeve. Nemojte prebrzo da donosite odluke, pre svega zbog nevoljenih troškova, i možda zbog ograničenog budžeta, i ako ste planirali da provedete neko vreme sa voljenima, nemojte da odustajete zbog neraspoloženja, jer maj će biti lep i za vas.




173 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page