top of page
Search
  • Irena Spasovic

Prognoze za 2022-u!

Updated: Apr 6, 2023

Dugo nisam izložila nikakve vesti i prognoze, niti savete, ali nikad nije kasno i sad ću vam pružiti kratak pogled šta nam sledi.

Od sredine maja meseca desiće se konjukcija Marsa i Neptuna u Ribama, što ukazuje na neke dramatične nepoznate akcije u nedefinisanim uslovima i prostorima. Čak ne mora da bude nepoznato, ali se neće znati ko je uzrokovao ili odakle je poteklo. Na Ribe ili podznak Riba, koji su na sredini znaka, delovaće u smislu na lice, psihu, kao što je agresivno laganje, ili nešto drugo u zavisnosti koja kuća su Ribe.

Početkom juna Mars i Jupiter konjukcija u OVNU ukazuje na jačanje vojnih sila ili neke euforije u nasrtljivosti, ispoljenoj nekim vatrenim akcijama, što će mnogima i da šteti. Pošto Ovan predstavlja, generalno gledano u horoskopu, glavu i možda će se desiti neka promena na licu onih koji su Ovan u podznaku. U to vreme dešavaće se neke nasilno plasirane laži, koje će neki morati silom da prihvate ili će biti obmanuti, što će trajati do nekog 10-tog juna.

Krajem juna doći će do aspekta konjukcije Meseca i Sunca, koji će biti u kvadratu sa Jupiterom, što će uzrokovati nejasne reakcije većih grupa ljudi, prekide prijateljstava, uzrokovane nemirom i nepoverenjem. Neće to biti prekidi i reakcije za sva vremena, nego trenutno i neočekivano. Kome je Jupiter na početku Ovna na nekim bitnim planetama, doneće im neko osveženje, koje će potrajati do marta sledeće godine.

23-eg juna pokrenuće se ponovo onaj aspekt koji nas je mučio prethodnu godinu i po dana i koji je uzrokovao nasilna dejstva prema grupama ljudi, srećom ne svuda, ali u velikim zemljama, jer je taj aspekt vezan za fiksne znake(Vodolija i Bik) i velike planete(Uran i Saturn) su u pitanju, a predstavlja velike promene iz temelja, što je kada su fiksni znaci poprilično teško, pa čak i nemoguće i bolno, pre svega psihološki. Vidimo šta se dešava u velikim zemljama, gde ima puno ljudi! Uran zahteva fundamentalne promene, koje su nemoguće u fiksnom znaku kao što je Bik, a Saturn obnavlja stare protokole i pravi red u znaku(Vodolija) koji vrši iznenadne promene kada niko ne očekuje i kod kog ne postoji organizovanost reda. Mogu samo da dam neku pretpostavku da će, kao što smo već osetili, doći do momenata pretnji za čovečanstvo.

Najteži trenuci će se desiti u julu i to u trećoj dekadi meseca kada će doći do konjukcije Marsa i Urana u Biku, što ukazuje na mogućnost jakog potresa vatrenog na tlu, što će mnoge potresti. Za rođene sredinom znaka Bika ili koji imaju podznak od sredine Bika taj aspekt može biti jako potresan, pored toga jer je u kvadratu sa Saturnom, što često lomi, i taj udarac može biti iz daleka, iz inostranstva ili ako je vezano za nešto drugo iz neke zatvorene institucije, a uzrokovaće neku promenu nečijeg statusa, što će se dešavati do kraja prve dekade avgusta, kada će krenuti smirenje tih negativnih, naglih i vatrenih udaraca. Mnogima će se desiti neki lomovi, opekotine, posekotine, kvarovi i treba svi da budemo oprezni, jer su u pitanju iznenadni događaji, koje je teško kontrolisati.

U prvoj polovini novembra, kada bude došlo do konjukcije Sunca, Merkura i Venere u Škorpiji i kvadrata njih sa Saturnom i opozicije sa Uranom, ti aspekti uticaće na velike promene iz korena, jer su fiksni znaci u pitanju, a kakve će promene individualno biti zavisi koje su natalne kuće u tim fiksnim znacima Škorpije, Bika i Vodolije. U svakom slučaju, vi koji imate planete u fiksnim znacima budite spremni da će se neke promene desiti, ako se već nisu desile prošle godine.

Da sve ne bi bilo obojeno crno, desiće se i lepi momenti u septembru i oktobru, globalno gledano, ali neće imati nekog značajnog uticaja, jer će kratko trajati i neće biti zapaženo od većine.

Uticaj kvadrata Saturna i Urana, koji nam je naneo i naneće neželjena dejstva, krenuće da se stišava krajem decembra i konačno će prestati da deluje od 7-og januara, pravoslavnog Božića, jer će Saturn krenuti da ubrzava korake napred.

Sve u svemu, nadam se da će neka nova i bolja poglavlja početi da se odvijaju od sredine januara sledeće godine, 2023.









148 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page