top of page
Search
  • Irena Spasovic

PONUDA o kojoj razmišljate!

Updated: Jan 27, 2023

FEBRUAR 2023

Februar će ove godine za neke od vas zaista biti romantičan, posebno u drugoj polovini meseca i posebno za one koji imaju namere da ostvare neke veze ili da ojačaju one u kojima su. Biće tu hrabrih poteza izjava ljubavi, gde će mnoge biti izražene iskrenim rečima po pitanju ozbiljnih namera, ali početkom meseca desiće se kvadrat Venera i Mars, što navodi na ishitrene reakcije i izjave ljubavi, koje mogu da prerastu u sukob ili prevaru. Stoga, u prvoj polovini meseca PAŽLJIVO kod izjava ljubavi! Neka vrata će se otvoriti i ponuditi nove šanse i mogućnosti. Biće tu dosta ispoljenih dobrih namera krajem meseca i momenata dobročinstva, koje neće biti zanemarljivo i to će biti ispoljeno značajno kod onih koji imaju njima bitne planete na početnim stepenima Ovna. Ne samo to! Kod nekih to će se odigrati kroz povećanje porodice, povećanje kuće, primanja ili kroz povećanje broja nekretnina. U svakom slučaju, biće nešto na veliko i mnogima na radost. Jupiter i Venera donose tu radost, i to najviše u materijalnom smislu. Biće to mesec entuzijazma i strasti, a i prilika kad igrate samo na sigurnu kartu!







OVAN

Dragi Ovnovi, februar mesec pružiće vam šansu da napravite red u svojim namerama i sagledate šta vam je prioritet. Najbolje da vam posao bude organizovan sa onima od kojih ćete dobiti podršku i savete za kvalitetnije poslovanje, koje će vam doneti benefite i profit. Ne morate da gradite ljubav i obožavanje prema njima, ali fokusirajte se na razumevanje. Bićete iscrpljeni u periodu između punog i mladog Meseca i što se tiče zdravlja izbacite tešku hranu, nemojte da preterujete sa dijetama, jer ćete izgubiti snagu i imunitet. Okrenite se vežbama i pešačenju! U ljubavi nekima će se desiti nova poznanstva i ostvariće se harmonija, a neki će već ostvariti planiranje porodice. Oni, koji su u procesu učenja, samo redovan rad i učenje dovešće vas do cilja! Potražite podršku starijih! Kroz poslovna putovanja ostvarićete neke profitabilne sporazume i otvoriće vam se novi putevi!

BIK

Za Bikove februar će biti pokretač motivacije i Mars će vam dati smernice gde tačno da se usmerite. Sredinom meseca imaćete neke izazove, ali nemojte da dozvolite da vas izbace iz koloseka! Bićete neumorni, a veliki novčani priliv će vam dati još veću snagu da ostvarite nešto za šta ste mislili da je nemoguće! Ipak, pripazite na zdravlje i nemojte da preterujete, posebno kada je hrana u pitanju, i posvetite se fizičkim aktivnostima, poboljšanju imuniteta i nećete imati probleme! Studenti, učenici, nemojte da odustajete od vaših planova! Bacite se na proučavanje predmeta, koji su vam privukli pažnju i napravili prepreke, i pristupite im ozbiljnije! Ako želite da putujete, sačekajte malo, jer vam neće nešto posebno prijati, niti donositi ono šta želite! Dosta druženja i romantičnih dešavanja kao u svetu bajke imaćete negde do treće dekade februara, posle čega ćete se osećati trezvenije i jasnije.

BLIZANCI

Blizanci će biti prepuni dobrog raspoloženja i nikome neće dopustiti da im to poremeti! Ipak, bićete u raskoraku sa druženjem i prirodom, previše usmereni u svet posla i nemojte preterivati. Ipak, zdravlje je na prvom mestu! Bićete dobrog zdravlja i možda iskrsne neka hronična tegoba, koja je ipak rešiva. Usamljeni Blizanci imaće šanse za neka romantična poznanstva i druženja krajem meseca iz čega kod nekih može da se izrodi planiranje potomstva ili brak. Studenti i učenici imaće u drugoj polovini odlične šanse da ostvare dobre rezultate, bilo da su verbalni ili računski zadaci u pitanju. U slučaju putovanja, takođe ćete imati prilike da kroz njih ostvarite izvesno iskustvo i ostvarenje poslovnih dogovora. Na novčanom planu imaćete dobre poteze i kroz saradnju sa drugim kolegama i saradnicima imaćete uslove za ostvarenje vanočekivanog profita. Mesec će biti značajan da se pokrenu novi projekti!

RAK

Za one znaka i podznaka Raka nastupiće vreme kada ćete raditi na svom samopouzdanju i u drugoj polovini meseca ukazaće se neke inovacije, koje će uticati da promenite vaš odnos prema svemu. Samim tim bićete više orijentisani poslu, nego društvu i izbegavaćete grupna okupljanja. Više će vam prijati društvo sa najbližima, pa čak i ako iskrsne neka šansa na ljubavnom polju nećete imati vremena da se tome značajno posvetite. U učenju i polaganju imaćete velika očekivanja, ali nećete ostvariti željeno i stoga, nemojte padati u emotivne krize zbog toga. Fokusirajte se da ostvarite poboljšanje krajem meseca! Što se tiče putovanja, nemojte planirati nešto što finansijski prelazi vaš limit. Sačekajte povoljnije prilike. U slučaju ako se upuštate u neproverene poslove, zasigurno će vam doneti gubitke i zaobiđite ih kako god znate i umete. Kroz jogu i dijetu biće najbolje da smirite vašu nervozu.

LAV

Lavovi, posvetite se zdravlju i gledajte malo više vremena da posvetite fizičkim vežbama u prirodi! Povedite računa o ishrani, takođe! Kada je učenje u pitanju, moraćete malo jače da radite na svom cilju i ostvarićete ga. U ljubavi, u potrazi nećete više čekati da nešto padne s’ neba i da se zadovoljavate sitnicama. Da biste promenili odnos prema osobi, koja vam je predmet interesovanja, posvetićete se tome diplomatski. U poslu doći ćete u prilike kada ćete shvatiti da nije uvek tuđa greška i da se i vama nekada desi da vam promakne nešto u računu. Sagledajte gde grešite i organizujte vaše misli, i onda krajem meseca poradite na ostvarenju onoga što ste zamislili. Naravno, tada se obratite i onima, koji su već u takvom poslu da dobijete neki savet kako dalje. U slučaju da imate plan da putujete negde, nemojte da se snebivate! Doprineće vašem boljem stanju, u svakom smislu.

DEVICA

Za Device ovo će biti radno vreme bez pauze. Bukvalno ćete se posvetiti svemu šta vam je na umu. Angažovaćete se druženju sa nekima sa kojima se dugo niste videli. Ipak, nemojte preterivati, jer ćete se posle osećati iscrpljeno. Zato imajte u vidu da radite na svemu sa merom! Ako dođete u situaciju nekog sudskog spora, najbolje da ga izbegnete, jer će vam doneti troškove. Takođe, odložite putovanja, iz istog razloga! Kod onih koji su u vezi ili u braku, doći će do nekih odlaganja, bilo da je to ostvarenje braka ili potomstva. Bićete odličnog zdravlja i ako iskrsne neki problem, biće rešiv! Uzmite neko vreme i za sebe, posebno ako učite! Bićete kreativni u ostvarenju svojih namera i bićete sigurni u svoje znanje, i imaćete rezultat kom ste stremili. Na poslu, neki od vas imaće dobre prilike za napredovanje, a neki će imati mogućnost da promene posao shodno svojim zahtevima.

VAGA

Drage Vage stišajte vaše uzburkano raspoloženje i nemojte se upuštati u neke rasprave i davati komentare, jer vam neće doneti dobro. Bićete preopterećeni poslom, što će vam uzrokovati veliki stres. Ipak, nemojte sad da mislite da nećete uspeti da ostvarite uspeh?! Hoćete, ali imajte malo više takta. Doneće vam i dobru zaradu, ali tu zaradu pokušajte da rasporedite pravilno, da je ne biste potrošili za nebitne stvari. Druga polovina meseca će vam doneti smireniji tempo, ali ako bude problema, potražite neki lekarski savet. Tad, u drugoj polovini meseca ćete se opustiti i obratiti pažnju i na svoje voljene. Neki od vas će naići na probleme u vezi, ali će se neke stvari dovesti u red, jer će doći povoljni momenti da se ostvari potomstvo. Usamljeni će naići na svoju bolju polovinu! Putovanja, ako možete, odložite, jer nećete u njima uživati. Na polju edukacije, studenti i učenici će imati dobre rezultate!

ŠKORPIJA

Za Škorpije nastupiće savršeno vreme da se uozbilje u vezama i pokrenu teme o selidbama i početku života pod istim krovom. Ako imate neke nedoumice i nerazumevanja sa nekima, oprostite im i produžite prijateljstvo. Praštanje vam ne ide od ruke, ali potrudite se! Imaćete potrebu da se stanje u vašem novčaniku promeni, ali nemojte samo da razmišljate o tome! Uradite nešto da biste to promenili, tj. da biste taj novčanik napunili prema željama. Ovog meseca fizičke vežbe će vam biti dobrodošle i nemojte biti lenji! Neki, koji su u procesu studiranja, obzirom da su ispunili svoje namere u pogledu ispita, baciće se na podučavanje drugih, gde će kroz taj proces dobiti dodatno znanje, koje svakako neće biti zanemarljivo! Takođe, i putovanje vam može doneti priliku da spoznate neki novi deo života i zašto to da ne iskoristite?! Ne dopustite da vam uspeh na poslu donese neprijatelje i budite staloženi!

STRELAC

Za Strelce, znaka i podznaka, februar može krenuti haotično, ali neka budu sigurni da će na kraju dobiti jasnu sliku da ništa nije bez razloga. Iskrsnuće vam više poslovnih prilika, ali dobro otvorite oči i nemojte da trošite vreme na one, koji nisu toga vredne, nego posmatrajte oko sebe, jer ako ste u svom sanjalačkom svetu, možda ćete propustiti osobu, koja vam može doneti šansu da promenite život na bolje. Nemojte otkrivati svoje ideje! Nekima će se na poslu desiti izvesne transformacije, bilo kroz ljude ili kroz obim ili oblik poslovanja. Opustite se kroz vežbe joge. Ljubavni podvizi neće sad biti vaš prioritet i moguće da će neke veze biti prolazne i razočaravajuće. Desiće se neke sitne zarade, ali vi pokušajte da ih pametno rasporedite! Možda ćete sebe nagraditi nekim putovanjem, gde ćete steći novo iskustvo! Studenti, zasigurno ćete imati dobre rezultate, ako se sa više pažnje posvetite učenju!

JARAC

Ovo će biti mesec razgovora i razjašnjenja problema sa najbližima i voljenima. Jupiter će vam pomoći da to uradite kako treba i doneće vam poboljšanja. Kada je zdravlje u pitanju, poradite na fizičkim vežbama da biste ojačali imunitet! Na poslu ćete uložiti dosta snage u želji da oporavite svoj račun i kod nekih zbog neplaniranih promena, koje ćete morati da prihvatite. Pokušajte da usmerite misli da će sve to proizvesti uspeh, a kroz uspeh u poslu ostvarićete i povećanje zarade, negde manje negde više, u zavisnosti kakvi su ciljevi. Neki će tim zaradama uspeti da otplate svoje dugove krajem meseca! Nemojte da zanemarite ili odbijete tuđu dobronamernost i pomoć, posebno ako se tiče vašeg talenta i znanja! Što se učenja tiče, budite spremni da se u svom sanjarenju probudite i ostvarite to o čemu gradite snove! Na putovanju u mesta gde pre niste bili možda ćete pronaći odgovore i stvari koje niste znali da tražite?!

VODOLIJA

Drage Vodolije proširite vaše horizont i zasigurno ćete opčiniti sagovornike! To se najviše odnosi na one, koji vape da nađu saputnika! U slučaju da ste u vezi, nemojte da flertujete sa drugima, jer ćete tako i dovesti svoju vezu u pitanje! Inače, osećaćete se iscrpljeno i umorno, i trebaće vam vremena da napunite baterije! To se tiče i ishrane. Nemojte da zanemarite red kod obroka i gledajte da budete u kondiciji! Kada je novac u pitanju, napravite svoj budžet i vodite računa koje troškove pravite i za šta! Mogući su neplanirani troškovi! Ako planirate putovanje, neka to bude negde u prirodi! Nemojte previše da se prepustite navikama i ograničenjima na poslu i pokušajte da iskoristite šarm u poslovanju, jer nećete imati neke argumente za odbranu. Nađite nove saradnike! Učenici i studenti će se značajno i jasnije posvetiti svojim predmetima učenja i proučavanja, da bi ostvarili uspeh!

RIBE

Ribe u februaru treba striktno sebi da se posvete i oporave se kroz šetnje, meditaciju, čitanje, jer su prethodnih meseci potrošile dosta snage i narušile svoje zdravlje. Neki od vas će se posvetiti putovanjima, ali treba da znate da nećete imati neke benefite od toga, nego uglavnom troškove. Sa druge strane, pažnju ćete usmeriti na svoj finansijski potencijal i pazite da ne napravite neka pogrešna ulaganja, posebno ako je nešto u inostranstvu! Kada su veze i emocije u pitanju, pokušajte da ne pridavate značaju tuđe uvrede i pristupite tome diplomatski smireno. Setite se da se to dešava i drugima! Krajem meseca krenuće na bolje i dobićete nove poslovne izazove i ponude, gde ćete moći da pokažete vašu kreativnost. Uprkos vrednom i temeljnom učenju, studenti će uglavno nailaziti na nezadovoljavajuće rezultate na ispitima, ali ne treba to da ih deprimira i udalji od puta ka cilju!


457 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page