top of page
Search
  • Irena Spasovic

PLES NA TANKOJ ŽICI

OKTOBAR 2022

Oktobar će nam doneti radikalne odluke i neće biti toliko kalkulacija kao u prethodnom mesecu, bilo da je to profesionalno, privatno ili globalno. Početkom meseca neki će morati da donesu neke važne izbore i promene i moraće nekako da balansiraju između uspeha i neuspeha, projektovano kao da je sve savršeno. Vodeni i zemljani znaci neka stišaju svoje ambicije, jer do kraja meseca najviše će morati da koriste podršku vazdušnih i vatrenih, ili ako se okrenemo prema primarnoj astrološkoj karti, od prijatelja ili porodice. Vatreni treba da se pozabave svojim zdravljem, a recimo 22.-i oktobar biće za mnoge interesantan, jer će dovesti do izjava ljubavi, koje će pomeriti planine. Za neke vazdušne znake i za one koji imaju bitne planete u vazdušnim znacima pojaviće se srećne okolnosti za neke nove ciljeve. Sve će nekako ići lakše, jer je podržano dobrim aspektima. Ko ima u Vagi na tim stepenima bitne planete, to će biti značajni momenti, koji će biti zaštićeni bez obzira na onaj kvadrat Saturna i Urana, koji se provlači učestalo i deluje potresno na mnoge. Inače, taj aspekat posebno jako će delovati kad neke planete budu zakoračile u Škorpiju, kad će vrlo moguće doći do rušenja nekih tradicionalnih i zakonskih procesa ili ponovnog pokušaja njihovog rušenja,...ali o tome biće priče sledećeg meseca.



OVAN

Za Ovnove, znaka i podznaka, oktobar će biti turbulentno vreme na poslu. Biće tu momenata sukoba mišljenja, preuzimanja odgovornosti, dvoumljenja ko je od poverenja, ali u svakom slučaju, šta god da radite, dobro razmislite pre donošenja odluke. Inače, sve odluke ćete donositi svojevoljno, bez konsultovanja najbližih ili pretpostavljenih. Za usamljene početak meseca će doneti nove prilike, možda čak i neke iz inostranstva, i ne treba da se plaše da neće biti dobro, nego da se oslobode i uživaju. Biće to dobro vreme za neke početke, a oni u vezi ponajviše će biti u debatama oko nekih finansijskih ulaganja i troškova, ako već nisu sami presekli u odlučivanju bez znanja voljene osobe. Budite sigurni u sebe i imaćete dobre rezultate, a to veži posebno za studente.

BIK

Za Bikove ovo će biti mesec uspeha na svim planovima, i privatno i poslovno, pa i ako se provuku neki propusti. U ljubavnim podvizima bićete apsolutni dobitnik i ako imate namere udvaranja vašem „predmetu“ pažnje, verujte da nećete pasti na ispitu. Oni, koji su već u nekoj vezi, uživaće u svakom momentu ljubavi. Vreme će biti ispunjeno pažnjom, ljubavlju i pozitivnom energijom. Imaćete dobar odraz i na finansijskom stanju. Napravićete nove planove i imaćete pomoć drugih. Ipak, u prvoj polovini najbolje bi bilo da stišate troškove i da ne preterujete. U drugoj polovini oktobra biće bolje i moći ćete da trošite na široko, kako inače volite. Bićete dobrog zdravlja. Preporuke bi bile da se pozabavite dijetalnom ishranom i da posetite nekog svog prijatelja, što će vam doneti dobitnu kombinaciju.

BLIZANCI Kako bi neko rekao, došlo je vreme preporoda, tj. totalnog preokreta. Nemojte stupati u neke poduhvate bez analize, a takođe, nemojte potpisivati nešto što nije provereno i verodostojno, jer može dovesti do nekih finansijskih gubitaka. Znači, nemojte ulagati u nešto bez pokrića i Uran u vašoj drugoj kući, gde će duže boraviti, vas upozorava na to. Blizanci, najpre uložite u sebe! Rizični koraci biće prisutni u prvoj polovini meseca, a posle se opustite. Na ljubavnom planu, biće tu dosta aktivnosti, potrage, promene, početaka nečega zajedničkog i budite sigurni da će ići po vas povoljno, posebno oko 21-og. Inače, celog meseca bićete dobro raspoloženi. Zdravlje će biti odlično i nastavite sa fizičkim aktivnostima. Što se tiče studenata, posvetite se učenju i zasigurno ćete ostvariti željeno.

RAK

Ovog meseca Rakovi će biti posvećeni starijima i neke situacije zahtevaće hrabrost, prvenstveno da biste se posvetili nečemu što pre niste radili. Nemojte strepiti da će se to odraziti na vaš posao, jer zasigurno imaćete neke dobitke i vaš rad biće primećen od pretpostavljenih. Biće to period da investirate u nešto novo i novih poznanstava sa onima, koji će vas saslušati. Možda ćete otići u inostranstvo, zbog nekog profita. Sredinom oktobra, u ljubavi, možda ćete naići na neke neočekivane momente od kojih ćete hteti da se povučete. Ipak, nemojte se udaljavati od ljudi, ako nešto nije išlo onako kako ste planirali. Usamljeni će možda naći nekoga starijeg ili nekoga iz inostranstva. Što se tiče zdravlja, možda će u prvoj polovini biti nekih problema i posvetite se prirodnoj medicini i fizičkim aktivnostima.

LAV

Za Lavove, znaka i podznaka, uz glasne i jasne znake rada, oktobar će biti vreme rezervisano samo za dobitke. Ako budu naišli na neki otpor ili spremnost za sukob, ne treba da reaguju nepromišljeno, nego bi bilo bolje da budu spremni na kompromis. Treba oprezno da osmotre svaku situaciju kada su ulaganja u pitanju i ne treba da se plaše da će biti na gubitku i da odustanu. Bez obzira na cenu, Lavovi, obezbeđen vam je dobar rezultat! Finansijski će vam oktobar biti odličan i nećete imati neke posebne troškove. Kada je ljubav u pitanju, usamljeni neće imati neku sreću ako traže svoju polovinu, a i neće biti zainteresovani za izgradnju neke veze. Za one u vezi doći će do promena na bolje i osveženja nekih romantičnih momenata. Što se tiče zdravlja, izbacite nezdrave navike i posvetite se zdravoj ishrani.

DEVICA

Device, nemojte da odustajete od svojih ciljeva i usmerite se da ih dobijete! Možda ćete biti umorni od prethodnog rada i nećete imati volju, ali poslušajte savete saradnika i nemojte biti ubeđeni da vam ne ide dobro, jer ako tako nastavite sigurno nećete davati sliku pouzdane optimističke osobe. Finansijski ćete biti stabilizovani i nemojte ni na tom polju da budete previše skučeni i zabrinuti, jer onda vas niko neće gledati spremno za neki posao. Imaćete dosta susreta sa prijateljima i poslovno, i razgovora, a negde nekima će iskrsnuti i neke ljubavne avanture. Emotivno ćete biti značajno aktivni i oni koji planiraju brak ili potomstvo, posvetiće se značajno nekom planiranju na tom polju. Za studente biće dobar period za učenje i polaganje planiranih ispita. Odmarajte se više i pijte više vode.

VAGA Haos vam može doneti nemir i pokušajte da se organizujete. Pratite svoj program, koji će vas dovesti do stabilizovanosti i sigurnosti, posebno finansijski. Donosićete odluke samostalno i nećete možda moći da trošite kako ste isplanirali, ali u svakom slučaju, od 24-og taj oklop će krenuti da popušta. Pored toga, nemojte da radite sve isto kao što i drugi rade. Budite originalni! Neki od vas će se fokusirati na neki svoj hobi, kao što su pisanje, slikanje ili kreiranje u nekoj oblasti. Kod usamljenih Vaga, i onih podznaka, ovaj mesec neće doneti neke izmene, poznanstva na poslu i svaka odluka može da sačeka i pokušajte da sagledate neke situacije mirnije i bez panike šta će biti. Oni u vezi posvetiće se partneru više nego obično. Posvetite se fizičkim aktivnostima i svom zdravlju. Studenti će morati više da se posvete učenju.

ŠKORPIJA Na polju školovanja Škorpije, znaka i podznaka, imaće velike šanse da napreduju i treba da se posvete tome. U slučaju da vaše obrazovanje zahteva dodatne poduke, potražićete ih, da biste biti pripremljeni narednih meseci. Zaposleni imaće velike šanse da budu srećni u ostvarenju željenog i zasluženog dobitka. Finansijski ćete biti značajno obezbeđeni da ćete moći opuštenije da se posvetite ostvarivanju planiranog. Takvi dobici verovatno će se ostvariti sredinom meseca. Zdravstveno ćete biti u odličnoj kondiciji i kreirajte svoje zdrave navike. Od 16-og oktobra usamljene Škorpije posvetiće se ljubavnim osvajanjima, a oni u vezi značajno će se posvetiti svojoj drugoj polovini i sve će biti ispunjeno harmonijom i radošću. Osećaćete se srećno i opušteno.

STRELAC

Strelčevi, koji traže posao, imaće značajne pomake u oktobru i dobiće željen posao. Zaposleni će imati više obaveza i ne treba da ih propuštaju, jer takve nonšalantne reakcije mogu im doneti nevolje. Od nekih osoba osećaće se bolesnima i najbolje bi bilo da takve osobe odstrane iz svoje okoline i jednostavno prekinu kontakte sa njima. Nemojte se vezivati za druge, ako ste nešto samostalno planirali, i posvetite se ostvarenju toga. Strelčevi će osetiti i poboljšanje zdravlja i doći će do pojačane energije, koju će usmeriti ka fizičkim aktivnostima. Kada je reč o finansijama biće dobro i ne treba da se upuštaju u pozajmice i u slučaju da hoće da ulože svoj novac negde neka dobro razmisle da li se to isplati i da li je vredno velikog troška. Oko 17-og, na ljubavnom polju, doći će do značajnih promena i nove priče.

JARAC

Jarčevi će konačno krenuti sigurno planiranim putem i neće biti šanse da im neko poremeti namere. Uspeh će se iskazati na više polja i nemojte da sumnjate da nećete uspeti u ostvarenju svojih ciljeva. Usamljeni Jarčevi i oni podznaka imaće šanse da materijalizuju ono što su zamišljali prethodnih meseci, a kod onih u vezi doći će do neke emotivne praznine i treba da posvete više pažnje jedno drugom, pa i kada su najmanje sitnice u pitanju. Nečija pažnja uvek donosi pozitivne promene. Krajem meseca imaćete značajne troškove i ako treba da ih smanjite, smanjite ih i nećete zažaliti, jer će biti opravdano. Što se tiče zdravlja nećete imati neke probleme, a ono što je bitno je da se posvetite fizičkim aktivnostima. Kada je učenje u pitanju, nemojte da zapostavite svoje obaveze!

VODOLIJA

Imaćete značajne razgovore sa najbližima, najpre zbog nekih svojih zacrtanih namera u budućnosti. Biće promena na poslu i biće malo haotično u odnosu na prethodni period. Budite pažljivi, nemojte verovati svakome i ostvarićete isplanirano. Ako imate namere da promenite posao, razmislite kome šta pričate i sve će biti ok. Imate dobru zaradu, a imate i nameru i mogućnosti da je pojačate na nekom drugom polju. Vodolije, koje su na školovanju, povećaće svoje aktivnosti i to će im doneti nove mogućnosti da napreduju, i uživaće u tome. Nemojte da se izlažete sukobima i stresnim situacijama, jer će vam to naneti zdravstvene probleme. Pokušajte da ih izbegnete. Usamljene Vodolije će biti u nekom elementu flerta, ali moguće da će se pojaviti neko vredan pažnje.

RIBE

Zadovoljstvo i ispunjenost sa vašim ostvarenjima uticaće na vas pozitivno i daće vam neke nove nade. Jeste da su to neki samostalni projekti, ali sad ćete doći u situaciju da će pred vama biti neki timski rad. Borite se za sebe i imaćete siguran uspeh. Izbegnite uticaj onih, koji nemaju isto znanje i talenat kao vi. Neke Ribe, koje imaju nameru da se školuju dalje, neka se pobrinu da krenu da izdvajaju određene sume za te namere. Imaće pomoć i podršku u oblasti gde su slabi i ne treba da izbegavaju da ih traže. Za zdravlje nemojte da se brinete, jer će sve biti dobro, a krajem meseca i imunitet će vam se poboljšati. Na polju ljubavi, bilo da je to svežijeg datuma ili od pre, osoba koja vas voli daće vam do znanja da ozbiljno sagledate vašu vezu i moraćete da se odlučite. Kako god, imajte na umu da imate dobre karte.

409 views0 comments

Recent Posts

See All

Yorumlar


bottom of page