top of page
Search
  • Irena Spasovic

OPREZNO, BEZ ŽURBE!!!


Decembar, 2022

Kako sam pomenula u prošlomesečnom prikazu Mars je krenuo retrogradno 31-og oktobra i ići će tako do sredine januara naredne godine. To ukazuje na vraćanje na nešto šta je bilo započeto i šta se mora završiti. Takođe, doći će i do kvadrata sa Suncem, što će se odraziti verovatno kroz neke takoreći vatrene sukobe. Početkom meseca doći će, globalno gledano, do niza brzopletosti u postupcima i do pogrešnih izjava, u smislu „rekoh, al’ nisam mislio tako“. Na nekima će se to odraziti jače, ako su promenljivi znaci i ako se pokreću neki kvadrati sa planetama smeštenim u njima. Sve zavisi od lične natalne karte. Decembar će nekima doneti neke sudbinske momente negde krajem meseca i po najvećoj meri uticaće na one koji na tim položajima u Jarcu imaju smeštene po njih bitne planete ili su tu vrhovi bitnih kuća u pitanju. Jupiter, koji je krajem novembra krenuo direktno izaći će iz Riba i ući u Ovna usmeren da deluje ipak kroz neke akcije fizičke prirode, ne vizuelno i duhovno. Saturn, koji je krenuo u oktobru takođe direktno, polako diriguje tempo udaljavanja od kvadrata sa Uranom, što će se desiti, tj. prestati, u januaru i još uvek taj kvadrat mnogima će doneti neke probleme, ili zdravstvene, jer se u većoj meri odražava na povrede, posekotine i lomove(što se mnogima i desilo proteklih meseci), ili što se tiče kod nekih na kvarenje mašina. Stoga, najbolje da se svi pazimo i da usporimo tempo. BEZ ŽURBE i pratite sa pažnjom svaki vaš korak!






OVAN

Dragi Ovnovi, i oni podznaka, nemojte burno da reagujete na novčane poteškoće ili što poslovno nije onako kako ste isplanirali, posebno u situaciji ako je to neka brza zarada. Samo stišajte ritam i krajem meseca Jupiter opet dolazi u vaš znak donoseći sigurnost i opušteniji stav. Zdravstveno ćete biti sasvim dobro, samo dovedite u red vašu ishranu i nemojte da preterujete u fizičkim aktivnostima. Oni u vezi doći će u situaciju da žele malo da se odvoje u samoću, a oni koji su sami biće u fazi kad će hteti da započnu stalnu vezu, samo ne treba da budu nepromišljeni u odlukama . Ako budete išli na neko putovanje budite obazrivi i nemojte nigde da žurite. Kada je školovanje u pitanju, oni koji uče neće imati volju da uče i moraće da ulože energiju, sopstvenu ili uz pomoć privatnih časova ili dodatne nastave.

BIK

U poslu dugoročni planovi i nade će se ispuniti i sigurnije ćete krenuti u nove projekte, što bi rekli, punim plućima. Moguća su i kratka putovanja vezana za posao, usled kojih ćete se osećati dobro. Kada je novac u pitanju, nemojte da planirate nešto za šta trenutno nemate dovoljno u džepu. Studenti i đaci, malo više se posvetite učenju, jer neće ništa pasti s’ neba samo od sebe. Ojačajte svoje samopouzdanje, jer je to osobina, koju već posedujete. Pomenuh gore kratka putovanja, ali što se tiče odmora nisu isključena i duža, daljnja, koja će vam sigurno doneti lep odmor od nečega sa čim se susrećete svaki dan i preko glave vam ga je. U ljubavi ćete se osećati više nego dobro, a nekima će se krajem meseca obistiniti neke dobre vesti o prinovama. Vodite računa o zdravlju i nemojte zanemariti lekarske preglede.

BLIZANCI Blizancima ovaj mesec neće doneti neke promene na ljubavnom planu i samci ne treba na silu da streme ostvarenju veze. Najbolje bi bilo da se posvete sebi. Nemojte da padate u depresiju ako nešto ne ide po vašem planu, jer krajem meseca Jupiter će vam doneti poboljšanje i pomake u onome što i očekujete, i na poslu i u novčaniku, što će vam doprineti i jačanju dobre reputacije na više polja. Ipak, mogu se desiti neki zdravstveni problemi u familiji što će vam doneti veće troškove. Takođe, brinite i o svom zdravlju, jer je moguće da ćete istrošiti dosta energije usled poslovnih aktivnosti i usled toga mogu se pojaviti zdravstveni problemi. Ako imate planirane puteve, najbolje bi bilo da se opustite i posvetite mirovanju. U školovanju i studiranju mogu se pojaviti problemi i odstranite negativne uticaje, i posvetite se učenju.

RAK Usamljeni Rakovi, ako želite neku stalnu vezu, nemojte da čekate i očekujete da se desi samo od sebe! Čekanje može da bude bolno emotivno. Stoga, pokažite pažnju prema drugima. Budite pažljivi u troškovima i pokušajte da napravite neki svoj budžet koliko možete da trošite, iako ćete naići na neke benefite ovog meseca na finansijskom stanju. Što se zdravlja tiče, možete naići na stomačne probleme i budite pažljivi u ishrani. Ipak, to vam neće predstaviti problem u angažovanju u fizičkim vežbama, kojima ćete se posvetiti sa pažnjom. Kada je posao u pitanju, nemojte da kasnite sa izvršenjem zadataka i ne očekujte da će neko drugi to uraditi za vas i poslušajte savete iskusnijih. Školarci i studenti, uzmite neku pauzu i odmorite se malo, jer ste već postigli ono što ste zacrtali da ostvarite do kraja godine.

LAV

Dragi Lavovi, malo više se posvetite svom zdravlju kroz šetnje, meditacije i promenu ishrane. Pazite se prehlada. U ljubavnim vezama doći će do nekih promena u odnosima i malo više se posvetite uzajamnom savetovanju za bolje sutra. Usamljenima neće ići na ruku da ostvare kontakte sa nekima, jer neće imati poverenja ni u koga. U poslu desiće se neke dobre ponude u kojima ćete videti prednosti da oporavite loše rezultate u nekim delovima. Malo više ćete se posvetiti poslu nego inače. Na finansijskom polju imaćete izvestan novčani priliv zbog kog ćete se osećati bolje, a i poletno ako budete investirali u nešto što ste planirali. Imajte u vidu da će se ostvariti i doneti vam veći profit, a to može biti vezano za inostranstvo, bilo da putujete negde ili ne. Oni koji uče imaće odlične rezultate!

DEVICA Nekim Devicama doći će do nekih krucijalnih promena na poslu i preći će na nove strategije, aktivnije angažovanje i ozbiljnije, što će dovesti i do dobrih rezultata. Napravite i godišnji plan kako da ostvarite prednost u odnosu na druge. Finansijski nećete imati značajno povećanje i samim tim što ćete promeniti poslovanje, možda ćete dobiti priliku za neko investiranje i najbolje bi bilo da pratite tržišne tokove. Ako ćete putovati, proverite kako stojite na računu pre svega i pripremite se da na tom putovanju saslušate druge, upravo zbog postavljanja svog novog poslovnog cilja. Nemojte zanemariti svoje zdravlje! Vodite računa o svom digestivnom i disajnom sistemu! Oni koji su fazi školovanja ne treba da odbiju nečiju pomoć, ako imaju problem! Na ljubavnom polju nekima će se stabilizovati i ulepšati odnosi!

VAGA

Kada su ljubavni odnosi u pitanju, nemojte da budete površni i više se posvetite svojoj lepšoj polovini. Ako ima nekog neslaganja, ne izbegavajte da priznate svoje greške. Imaćete dobre odnose sa kolegama i dobre rezultate i verovatno ćete posle 16-og imati neke značajne poslovne poduhvate, a oni koji nisu zaposleni, moguće da će dobiti prilike za posao. Očekujte neke veće troškove, koji će imati neku namenu i neće biti uzaludni. Takođe, moguće da će se desiti i neka iznenadna dobit. Drage Vage, i one podznaka, budite pažljivi u vožnji i u hodu, i nemojte da žurite nigde, jer ništa neće pobeći! Moguće da će neki imati i neke sitne hirurške intervencije, zbog starih povreda. Studentima i đacima ovaj mesec će biti dobrobitan i sa lakoćom će ostvariti dobre rezultate.

ŠKORPIJA

Škorpije, ovaj mesec biće fantastičan na polju zdravlja, što ne znači da treba da se uljuljate i ne vodite računa! Oni koji uče neće imati neku volju i inspiraciju da ostvare zacrtano i upravo iz tog razloga treba malo jače da upregnete sve svoje snage u to, jer ništa neće doći samo od sebe. Samci će imati priliku da im se desi neko strastveno poznanstvo, koje će im doneti neočekivano ljubav i pažnju! Onima u vezi desiće se povoljni momenti za ostvarenje prinove, a nekima neizbežne nesuglasice. U poslu pokušajte da stišate svoje impulse da ne biste došli u jače sukobe sa poslovnim saradnicima i partnerima i pokušajte da budete opušteniji, za vaše dobro pre svega! Ako imate plan putovanja, najbolje je da ga odložite, jer može doći do nekih povreda. Obuzdajte svoje troškove i nemojte previše očekivati!

STRELAC

Dragi Strelci, kada je posao u pitanju, imaćete dobru priliku da ostvarite ono što priželjkujete duže vreme, a nikako da se pojavi i ostvari, jer neki aspekti pojačaće izvesnost da se to desi. Takođe, imaćete pojačane i troškove i novčane prilive, i nemojte da brinete. Iskrsnuće i neki benefiti, zbog kojih ćete biti opušteniji. Kada je zdravlje u pitanju, vodite računa i ako je potrebno obavite potrebne preglede! Unosite dovoljno tečnosti i hranite se zdravo! Ako imate nameru da putujete, idite tamo gde pre niste bili, i neka bude u društvu. U ljubavi pokažite pažnju drugoj osobi, ali nemojte da preterujete, jer nećete biti shvaćeni ozbiljno. Oni u vezi treba da pokažu malo više strpljenja i manje tenzije, a oni koji uče treba takođe da imaju malo više takta i smirenije da pristupe izazovima.

JARAC

Jarčevi, budite malo više obazrivi da biste se održali u pristojnom finansijskom stanju. Obzirom da će tok novca dolaziti i odlaziti, nećete biti u stanju da zadržite onoliko koliko želite i najbolje bi bilo da uložite u nešto što će vam ubuduće donositi prilive. Nikakve značajne promene na poslu nećete imati i samo ćete malo više raditi. Studenti, nemojte odustajati i imajte malo više strpljenja! Zdravstveno stanje može da krene naopako, ako ne budete vodili računa o svom tempu, koliko spavate, šta jedete, šta pijete. Stoga, vodite računa o svemu tome da ne biste imali neke probleme! Na ljubavnom polju nekima će se desiti neki prekidi veze, a neki će poraditi da ne dođe do toga. Uložićete malo više energije i discipline, posebno ako imate decu. Putovanja će vam dobro doći, ako su vezana za posao!

VODOLIJA

Ovaj mesec nudi vam šanse da napredujete u poslu i pokažete znanje i snagu. Ipak, izbegnite veće odluke i nemojte previše da se ističete, jer će vam doneti neprilike. Posvetite se fizičkim aktivnostima, jogi, meditaciji, zbog zdravlja, jer ako ne budete pazili na sebe imaćete zdravstvene probleme kao što su bolovi u kostima, nesanice, glavobolje. Opušteno putovanje negde može vam stvoriti drugi pogled na život i uticati na promenu tempa življenja. Imaćete povećanje na računu u drugoj polovini meseca i ukoliko imate nameru nešto da prodate, ovo će biti pravo vreme da to uradite i zaradite, i osetite sigurnost. Ako ste u vezi ili braku, mogu se desiti neki konflikti, koje ćete rešiti kompromisom. Studenti neka ne odustaju pred teškoćama i neka se malo više pomuče da ostvare ciljeve.

RIBE

Nećete osetiti novčane probleme i ako ste već ulagali u nešto ostvarićete dobit iz toga. Izbegnite kocku i ako želite da uložite, bolje tome da se posvetite. Vodite računa o vašem zdravlju, pre svega! Ustajte ranije, pazite na ishranu i budite disciplinovani! Takođe, pazite na svaki korak, a i ako vozite! Za Ribe, i one podznaka, decembar će biti sjajno vreme za ostvarenje prosidba! Onima u braku i vezi doneće manje stresa i smirenije odnose. Na poslovnom polju biće vam poprilično dosadno i najbolje bi bilo da se oslonite na svoje strpljenje do ostvarenja dugo očekivanog plana. Zvazde će nekima doneti isplatljivo putovanje, bilo da je u inostranstvu ili unutar matične države, koje će pružiti i nove vizije. Za đake i studente biće savršeno vreme da ostvare željeno i napreduju u odabranim predmetima, oblastima.


418 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page