top of page
Search
  • Irena Spasovic

NAĐI svoju ENERGIJU!!!

Novembar 2022 će biti mesec izazova i na neki način restauracije ili reinstalacije nekih pređašnjih poslova, razmišljanja, kontakata, pa čak i zdravstvene slike kod mnogih od nas, bilo da mi to želimo ili nam je nametnuto igrom slučajeva, ili usled zahteva nekoga drugog. Kod nekih će uvesti rekooperaciju sa nekim ljudima iz njihove prošlosti. To sve će započeti kada vatreni Mars krene retrogradno da ide, 31-og oktobra, i taj retrogradni Mars biće duže vreme u Blizancima, do sredine januara sledeće godine. Kao što već pomenuh, biće u Blizancima, srećom, jer će biti manje bolno i zahtevno nego da je u nekom fiksnom ili kardinalnom znaku, ali u svakom slučaju desiće se velika potrošnja energije(ili će to biti manjak/nedostatak energije). Naravno, ne treba zaboraviti i Jupiter koji se još od kraja jula kreće retrogradno i nekima donosi reobradu na poljima edukacije, prvenstveno, a kod nekih ponavljanje nekih poseta ili puteva iz razloga vezanih uglavnom za nešto iz prošlosti, što je ostalo nerešeno ili nedorečeno. To može da znači da će biti vezano za ljubavne veze, za porodične veze, pa i poslovne projekte, koji čekaju na izvršenje. Mnogo jače te uplive osetiće vatreni znaci, posebno Strelčevi i Lavovi, a kod Ovnova to će se odraziti duhovno. Kvadrat Marsa sa Jupiterom i Neptunom, takođe retrogradnima, proizvešće velike sukobe preko medija i mreža, uglavnom, i pogrešno shvatanje će dovesti do toga da će zavladati pojače ratno stanje između laži i istine.

Početkom meseca kad bude nastupio pun Mesec, vodeni znaci treba da budu pažljivi što se tiče zdravlja, a sredinom doći će do dobrih aspekata brzih planeta sa Plutonom što može ojačati na određenim poljima u zavisnosti od rasporeda planeta u natalnoj karti. Znači, reč, koja je aktuelna ovih proteklih nedelja, ENERGIJA, biće i jeste glavni pokretač dešavanja kod svih od nas, na bolje ili na loše. Pamet u glavu!



OVAN

Bićete dobro finansijski ovog meseca, ali to ne znači da bi bilo idealno da ulažete velike sume u nešto. Bolje bi bilo da se dovedete u stanje balansa manjih troškova, jer ćete se tako i psihički zaštititi od mogućih iznenadnih zahteva i uslova od drugih. Neće biti period vama naklonjen i čak će vam neki novčani uplivi naznačiti moguće obaveze, a i brige. Možda će neki od vas češće putovati vezano za posao ili neka bliska poznanstva, što će nekima doneti dobre rezultate. Kada je školovanje u pitanju, Ovnovi i oni tog podznaka, moraće da ulože znatno više energije u učenje i neće im biti lako. Na ljubavnom planu će na neki način procvetati, posebno oni koji traže svoju drugu polovinu duže vreme i nemojte očajavati. Što se tiče zdravlja, nastavite da budete fizički aktivni, ali pazite se izazova.

BIK

Kada je obrazovanje u pitanju, dosta energije ćete potrošiti u učenju i nemojte brinuti, iako će biti i uspona i padova. Bez obzira što vi izgledate staloženo i smireno nasmejani, ne znači da ste takvi u dubini duše, jer u suštini ste željni nekih akcija, posebno na ljubavnom polju, bilo da ste sami ili u vezi. Nedostaju vam aktivna društvena dešavanja, gde možete da se istaknete, a što vam je vezano na neki način i za finansije, i samim tim pokrenućete vaša ulaganja u nešto. Na poslu ćete se osećati bolje, a imaćete i pomoć sa ženske strane. U slučaju da imate neke namere da putujete, bolje da ih odložite, jer vam neće ići u prilog, bilo poslovno ili privatno, i ako stremite da ih ostvarite, znajte da ćete imati nepoželjne troškove i momente, koji vam neće prijati. Vodite računa o zdravlju i posvetite se meditaciji.

BLIZANCI

Nastupiće idealno vreme da se ostvare prijateljstva, iz kojih ćete dobiti podršku i iskrsnuće izazovi, i na poslovnom planu, a i intimno, a posebno nakon 22-og novembra. Ko je već u vezi biće mu dobro i ne treba da podlegne osećanju da treba manje da ulaže. Prihvatite i savete bliskih osoba. Sa finansijama nećete imati probleme i uglavnom ćete biti u ravnoteži, mada ipak stopirajte se kada su ulaganja i besmisleni troškovi u pitanju, posebno ako je to vezano za ugovore sa bankama radi uzimanja kredita ili osiguranja. Bićete dosta aktivni fizički, ali pripazite da vas ne snađu neke infekcije. Studentima će biti odličan period ostvarenja planova kada su ispiti u pitanju i biće zadovoljni ostvarenim. Što se tiče putovanja, pokušajte da ih izbegnete, jer će vam zasigurno doneti nepotrebne troškove i neće vam doneti nikakav profit.

RAK

Za Rakove, znaka i podznaka, pružiće im se velike šanse za neki napredak, koje im se pre nisu nudile. U slučaju da se odluče da rizikuju, tj. da moraju da rizikuju, ne treba da budu neodlučni i uplašeni. Moguće su podrške ženskih osoba. Fizički će biti aktivniji nego obično, što će im dati potrebnu energiju da se osećaju bolje, i emotivno i mentalno, zbog čega će biti i bolje raspoloženi. Studenti treba da se posvete ostvarenju svojih snova, a ne da ostanu u sanjalačkom stanju, jer samopouzdanje će ih pokrenuti da brže ostvare planirano. Kada je novac u pitanju, nemojte se izlagati nekim partnerstvima, koja ne obećavaju ili neproverenim ulaganjama i sačekajte povoljnije prilike i vreme. U ljubavi neke stvari na bolje će se namestiti same od sebe. Bilo kakva putovanja imaće neku svrhu i biće uspešna, u nekom smislu.

LAV

Budite disciplinovaniji u ostvarenju svojih planova i uz svoje najbliže osećaćete se bolje i ako sagledate neke gubitke od pre, lakše ćete se usmeriti u ostvarenje željenog. Neki od vas će biti zaljubljeni i čak će uložiti pažnju i pokušaje u one, kojima se ni ne dopadaju. Ipak, početkom novembra, možda će se pojaviti osoba iz prošlosti sa dobrim namerama i nemojte joj zatvoriti vrata pred nosom. Finansijski, desiće vam se unosna prilika i da ne znate šta bi bilo dobro da se uradi i da li, i najbolje bi bilo da potražite savet od iskusnog. Lavovi i oni podznaka, koji studiraju, neka se potrude da ne dođu u stanje odustajanja i da se obeshrabre. Treba da veruju u sebe, što je najbolja osobina Lava. Zdravsteno ćete biti sjajno, samo se pripazite alergija. Imaćete putovanja, koja će vam doneti neku dobrobit.

DEVICA

Device, znaka i podznaka, imaće period reorganizacije kada je veza u pitanju, a ako su sami moguće da neće hteti da stupe u neke veze i više će im odgovarati da sami sebe reogranizuju i posle starih veza okrenu novu stranicu. Zdravstveno se pripazite od prehlada i upala, i zdravije se hranite, i ako imate neke hronične probleme, takođe nemojte da budete neozbiljni. Kada i ako imate neka finansijska ulaganja novembar će biti odlično vreme za takve korake, a posebno ako je povezano sa inostranstvom i može vam doneti znatne dobitke. Bićete u većoj komunikaciji i sve će se brže odigravati. Oni, koji studiraju neka se fokusiraju na svoje učenje i neka ne dopuste da im se neko „petlja“ u njihove planove, posebno ne oni, koji se kite tuđim. Krajem meseca moguća su duža putovanja.

VAGA

Nemojte da se upuštate u neka putovanja, jer vam neće doneti neko posebno zadovoljstvo, a nekima od vas mogu se desiti i neke povrede. Stoga, staložite vaša htenja i sačekajte bolju priliku. Za studente znaka i podznaka Vage novembar će biti sjajno vreme da se ostvare napredovanja na viši nivo, a ako nešto ne razumete, nemojte da se snebivate da pitate nekoga ko zna bolje. Takođe, jako povoljne prilike desiće se iznenada, ali kao rezultat vašeg napornog rada, i znajte da ćete imati podršku kolega, jer će se ticati i njihovog posla. Znači, neće biti taj osećaj halucinacije, nego će se desiti. Za samce mogu se desiti neke prilike, koje će im u početku izgledati neozbiljne i neizvesne. Međutim, sami će uticati na to da se ipak ostvari nešto za njih u tom momentu nemoguće, a to je ljubav. Posvetite se štednji za crne dane.

ŠKORPIJA

Novembar će biti savršeno vreme za mnoge Škorpije, bez obzira na kvadrate, da urade neke planirane poslove, pa čak i ako su neodlučni da ih urade sa rizikom, sve ili ništa. Neka putovanja bi vam mogla doneti neke povoljne poslovne ponude. Ti kvadrati mogu da doprinesu da neka dešavanja budu izražena jače i primećeno, ne negativno. Za studente će biti odlično vreme za polaganja ispita sredinom meseca. Obratite pažnju na svoje zdravlje i nemojte preterano da se upuštate u neki rad ili da preterano jedete, i razmislite šta je dobro za vas i šta nije. Kada je novac u pitanju, nemojte da se upuštate u neke troškove i ulaganja, jer neće biti dobro vreme za to, a neki će se i zaglaviti u izvršenju tih poslova zbog nedostatka na računu ili neke druge prepreke. Na ljubavnom polju, ne brinite se, jer će sve ići van očekivanja.

STRELAC

Strelčevi, nemojte da sumnjate u sebe i usmerite pažnju na ono šta hoćete da uradite i shvatićete da nema te granice koja će vas sprečiti! Takođe, studenti koji se dvoume da li da idu na neka takmičenja ili teže ispite neka se ne razmišljaju puno i neka se dokažu da vrede. U ljubavi oni koji su u vezi treba da se posvete svojoj drugoj polovini više, a oni koji su sami neće biti nešto posebno zainteresovani za vezivanja, ali se možda krajem meseca pojavi neočekivana dobra prilika. Što se zdravlja tiče, nemojte da padnete u stanje stresa, jer ništa nije vredno vaših živaca i pokušajte da meditirate! Takođe, stišajte emocije i kod troškova, tj. smanjite troškove, ako želite da doprinesete dobro i vašem zdravlju i vašem poslu. Izbegavajte putovanja, jer vam mogu samo doneti brigu i oduzeti energiju, ne samo novac.

JARAC

Usamljeni Jarčevi neka se ne kriju i ne glume hladnoću, jer će ih zasigurno obasjati srećni momenti, kojima neće moći da odole. Pružite šansu onima koji žele da vas upoznaju! Zaposleni će osetiti promene na poslu i napredovanja kao rezultat svega onoga koliko su uložili u rad, čime će konačno drugi uvideti kakve kvalitete imaju. U školstvu nastupa period kada će oni koji su školarci i studenti doživeti neke nove lekcije, a studentima se savetuje da ne odustaju. Nije sve crno i budite strpljivi, kako samo vi možete biti! Na novčanom stanju nećete imati probleme i konačno ćete biti opušteni za razliku kako vam je bilo ekonomsko sputavanje i ograničenost prethodnih meseci. Putovanjima nećete pridavati značaj, ali kada je zdravlje u pitanju gledajte da budete u dobrom okruženju, posebno kada su ljudi u pitanju.

VODOLIJA

Vodolije, znaka i podznaka, koji su sami okrenuće nove stranice i neće se vraćati nazad, jer će konačno shvatiti da ne treba da misle o prošlosti. Oni koji su promenili sredinu stanovanja možda će imati neke zdravstvene sezonske poteškoće, ali ništa strašno. Kada je reč o poslu neki od vas naići će na nove izazove i moraće da iskorače iz uobičajene udobnosti da bi pokazali svoje umeće i znanje. Imaćete mnogo planova i pokušajte da ne primate uticaje sa strane, nego se okrenite sebi. Nećete imati vremena da ostvarite neka putovanja, ali ćete raditi na njihovom planiranju za neko buduće vreme. Studenti će se susresti sa novim izazovima i bilo bi dobro da potraže pomoć od njihovih predavača. U finansijskom stanju znajte da vam samo zvezde mogu pomoći ako ste u neprilici i ne zaboravite da vaš račun ne laže!

RIBE

Dobri aspekti učiniće da nemate zdravstvene probleme, ali ipak pripazite da se ne upuštate u neka neproverena uživanja ili da ste okruženi ljudima, koji ne utiču dobro na vas! Kada je posao u pitanju održavajte dobre poslovne odnose i posvetite se svojim talentima, jer ćete imati prilike da ih pokažete i dokažete, jer će se Jupiter vratiti u vaš znak, čime će vam pružiti podršku. Studenti će sigurno imati poteškoće, jer neće imati motivaciju niti inspiraciju. Zato bi bilo dobro da se posvete aktivnim vežbama, pa čak u duhu takmičenja. Putovanja vam neće doneti neku dobrobit i u suštini predstavljaće samo neki trošak. Za usamljene Ribe, znaka i podznaka, sredina meseca će možda u vašem čekanju idealnog/e doneti neku nadu. Nije vreme za neka ulaganja i pokušajte da stegnete vaš novčanik, tj. džep!

432 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page