top of page
Search
  • Irena Spasovic

MART, 2021

Mart, mesec promena, mesec Riba i Ovnova. Posle nekih prepreka u prethodnim mesecima i nametnutih promena, mart donosi optimizam i doći će do prestanka napetosti uzrokovane zajedničkim delovanjem Marsa i Urana u Biku protiv Saturna u Vodoliji, poetično rečeno. Vreme je da te jake tegobe prođu. Istina, neke negativne okolnosti osetićemo sve do aprila naredne godine, a sliku svega toga možemo primetiti prema globalnim, ne samo lokalnim događajima, kao npr. gubici bliskih ili poznatih osoba, zabrane okupljanja i ograničenja ili odlaganja društvenih dešavanja. Takođe, mnogima će se desiti pad u statusu ili drastične promene ne samo u karijeri, već i porodično, iznenadne i zasigurno propraćene papirologijom.

Pun mesec će se desiti krajem marta, kada će mnogi morati da donesu važne odluke. Za neke će to biti momenti koji će se pamtiti u lepšem svetlu. Nekima, koji su rođeni krajem marta i početkom aprila, ili krajem januara i početkom fabruara, prelazak marta u april doneće uspešne trenutke ispunjene zadovoljstvom i pozitivnom energijom. To su dobri momenti, kada treba potpisivati neke ugovore i sporazume ili ostvariti dugo-planirana kupovina.

Za neke Ribe, pošto je mart njihov mesec, i pošto su im neke planete i aspekti konačno naklonjeni, moguće je da će se pokrenuti i ostvariti neki priliv zarađenog i zasluženog novca. Za kreativne Ribe, desiće se konačno i neki poslovni pomaci

na bolje.

Sve u svemu, dragi svi znaci, uživajte u promenama na bolje i nemojte se zatvarati u prostor briga, jer su se zamišljeni Merkur i agresivni Mars pomerili iz rizičnih aspekata, te vreme je da se malo opustite! :)


8 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page