top of page
Search
  • Irena Spasovic

Ispunite jun dobrim vibracijama!

Updated: Jun 4, 2022

3-ćeg juna Merkur kreće konačno direktno i sredinom prelazi u svoje sedište, Blizance, gde će se osećati opušteno, uravnotežno i strpljivo, spremno za sigurne poslove. Pošto je već prešao dva puta neke stepenice i vratio se unazad da ispravi greške, sad će to uraditi konačno i izvesne ispravke će iščistiti na površinu oko 20-tog juna. Neke stvari će biti jasnije.

Sredinom juna mnogima će se desiti neke avanture ljubavne ili ljubav na prvi pogled, gde granica nema, posebno što su za to aktivirani vladaoci fiksnih znakova i u fiksnom su znaku, Biku. Ako možete razmislite pre no što vas leptirići ponesu. 5-og juna Saturn kreće retrogradno, što će potrajati duže, 4 meseca. Vraćanje unazad i temeljna obrada gradiva i već urađenog, sa ojačanom intuitivnošću u rešavanjima problema. U toj drugoj polovini jun će moguće nekima biti poprilično dosadan, pa stoga treba malo poraditi na tome da ne bude tako. Konjukcija Marsa i Jupitera, koja je već počela neke će dovesti do dobrih rezultata, one kojima je to vezano za posao, operacije, lečenje i uopšteno za zdravlje. Jeste da će negde biti borbe i sukoba, ali rešiće se ako budete staloženi i fokusirani na to šta treba da uradite!



OVAN

Šta god je u planu, nemojte da se upuštate u besmislene troškove! Dobro razmislite o mogućim gubicima i nemojte biti zaslepljeni, i rešićete svaku prepreku. Mogući su neki dobri rezultati iz inostranstva ili na ispitima. Za usamljene Ovnove i sa podznakom, ovaj jun će biti idealan za ostvarenje veza od poverenja sa izabranima. Čak će vas sloga i razumevanje među najbližima zbunjivati. Zdravstveno nemojte da se izlažete nekim fizičkim naporima!


BIK

Kako je prošli mesec za vas bio veliki gubitak energije na svim poljima, sad je vreme da napunite vaše baterije. Finansijski ćete se srediti obzirom da ste morali da donesete neke neočekivane odluke odricanja i neizbežnih troškova. U drugoj polovini meseca sređivanje računa ćete završiti i laknuće vam da konačno skinete veliki teret sa leđa. Zdravstveno ćete biti dobro, posebno ako sebi priuštite neko putovanje!


BLIZANCI

Došlo je vreme kada ćete morati da pristupite odlukama ko vam je bitan, a ko ne, bez obzira na sukobe u sebi. Probajte da to drugi ne vide, šta se dešava u vama! Ako ste na nekoj bitnoj poziciji, kao vođa, budite sigurni da ćete dobiti podršku saradnika, bez ikakve sumnje i dileme. Za mesec Blizanaca ovo je pravo vreme za ostvarenje novih poslova i ugovora. Nemojte se mnogo snebivati, jer je vreme zaista pogodno za takve korake!


RAK Nemojte da nasedate na ono šta vam drugi govore i savetuju, i budite da nije do vas i da ne grešite. Malo ćete se povući od drugih, ali se nećete osetiti usamljenima. Čak će vam to prijati. Šta god ste započeli, biće dobro da se fokusirate na sebe, fizički i mentalno, i ne rasipate vašu energiju na nepotrebne planove. Za studente, koji temeljno uče za neke ispite, ovaj mesec će biti pun pogodak da ostvare željeno!


LAV

Preusmerite vašu energiju na nove kontakte, veze i vrednosti, i krenite napred za novim ciljevima. Obzirom na retrogradni Saturn neke pređašnje ciljeve, koje ste bili zanemarili, sada ćete ponovo aktivirati. Mogući su neočekivani rezultati iz inostranstva ili na ispitima. Gledajte da ostvarite neko putovanje sa voljenima, a desiće se da ćete biti i ponosni na njih. Nećete biti ugroženi, doći će do čvrstih odluka, i šta god da radite nemojte preterivati!


DEVICA

Kad su neke odluke, recimo kao polaganje ispita, odlazak na putovanje, radićete sve pod nekim pritiskom da morate, bez volje i u strahu. Sagledajte sve stavke da li da ili ne i onda odlučite kako ćete. Nemojte da izbegavate neke ljude, ako zaista ne morate. Pružite i njima malo dobre volje i nemojte štedeti na pružanju pozitivnih vibracija drugima. Što se tiče troškova, gledajte da je sve pod kontrolom i ako možete nemojte da trošite ako ne morate!


VAGA

Došlo je vreme da pravite neke planove uštede i projekata za buduće ciljeve, jer ćete konačno biti udaljeni od neprijatelja i problema. Ako planirate nove poslove, moguće da ćete uvesti neke nove parametre i kontakte, ali prvenstveno budite fokusirani na sebe. Uradićete neke nove poteze, što će uticati da vam ambicije skoče napred i bićete motivisani. U svakom slučaju, i za pređašnji rad bićete nagrađeni.


ŠKORPIJA Obzirom da ćete biti pod pritiskom zbog nekog partnerstva ili da dolazite u situaciju naglog ulaska u brak, razmišljaćete da li je to dobro po vas. Čak i pri punom Mesecu u Strelcu, sredinom juna, pri nekom dugotrajnom finansijskom podvigu, vi ćete i onda razmišljati da li je bilo vredno odricanja. Za neke sa Škorpija podznakom biće lepo vreme harmonije u ljubavi, a za studente će biti odlično vreme fokusiranog učenja, sa razumevanjem!


STRELAC

Imaćete dobar profit u svakom poslu, čak i ako studirate. Početkom meseca će to biti istaknuto, posebno ako su to neke nekretnine. Moguće da će doći do nekih neočekivanih troškova deviza, novih dogovora i saradnje. Osvrnućete se na prošlost i postupke, koje ste onda uradili i koji su vas donekle emotivno i oblikovali. Bićete dobrog zdravlja i društveno ćete biti aktivniji, i recept za ovaj mesec je - nemojte sve da shvatate preozbiljno!


JARAC

Jasniji i mudriji koraci dovešće vas do ozbiljnijeg pristupa izazovima. Neočekivani momenti će vas udaljiti od rasipanja energije na nebitne stvari i fokusirati vas na kontakte, koji vam ulivaju sigurnost da probleme rešavate odlučnije. Podrška porodice će nekima biti značajna! Poslovno, od sredine meseća će biti bolje i moguće su dobre vesti. Nećete imati ljubavne probleme, niti zdravstvene i smatrajte da će se desiti vrlo lepi trenuci!


VODOLIJA Imaćete dobre poslovne dobitke i moguće da ćete promeniti svoj životni stil, zbog vas samih i prvenstveno, zbog zdravlja. Retrogradni Saturn će vas vratiti u ponovno razmatranje vaših urađenih poslova i dokumentacije. Možda ćete doći u situaciju da će od vas tražiti savete oni čije živote ne poznajete. U kući ćete uraditi neke promene na lepše i finansijski ćete osvežiti vaše račune. Samo nastavite sa samopouzdanjem da radite sve za vaše dobro!


RIBE

Obzirom da ćete biti poprilično izgubljeni koje ciljeve želite da ostvarite, sa razmišljanjem da nemate mogućnosti, ovaj mesec će vam dati dobre karte. Poslušajte nekoga, za koga smatrate da vam može pružiti podršku i dati savet. Ne dopustite da vas nešto odvrati od puta da uradite nešto dobro i ne zaboravite na one koji vam misle sve najbolje! Pazite šta pričate i nemojte da izlećete pred rudu, i pripazite kako trošite i najpre, uložite u sebe!

212 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page