top of page
Search
  • Irena Spasovic

Energetsko ČIŠĆENJE i OSLOBAĐANJE!

Updated: Jan 22

NOVEMBAR 2023

Poštovani ljubitelji astrologije, novembar će nekima od vas doneti značajne pomake i poprilično dobre poslovne poteze, a time nekima i veliku potrošnju fizičke energije! Treba napomenuti da za takve transformacije važi da mogu da potraju duže. Takođe, imajte u vidu da će biti bolje da preduzmete da te promene ne budu na veliko, radi uštede energije, a i novca, jer opozicija Marsa i Sunca sa Uranom će izvući više nego što planirate! Pored toga treba istaći da taj jak aspekat ukazuje i na ono čega su neki od vas svesni, ako prate višestruka ratna dejstva na više tačaka naše planete, a to je velika materijalna ratna potrošnja, pored gubitaka mnogih života.

Elem, da se vratim na životne tokove uopšte! Potrudite se da smanjite troškove, pa i privremeno, odstranite đubre iz svoje sobe, javite se nekome, koga ste zanemarili, i ne zaboravite da obratite pažnju na svoje zdravlje! Nekima od vas sreća će biti naklonjena više nego što se nadate i ne zaboravite da će tome doprineti i smanjenje broja retrogradnog kretanja planeta!

Nešto što je bilo usporeno ili stavljeno na mirovanje pokrenuće se napred. U ovom slučaju to se tiče Saturna. Saturn u Ribama bio je retrogradan četiri i po meseca, a 4-tog novembra krenuće napred. Za to vreme takoreći je hteo da se vrati u Vodoliju, ali je ipak ostao tu gde jeste, u Ribama. Samo se bio vratio na početak Riba da proračuna tačnosti naplate karme i što sam i pre pomenula, sam položaj Saturna u Ribama(12-ta kuća, primarno gledano) znači vraćanje na mesto štete, analiziranje arhive grešaka i posledica, i sagledavanje mogućnosti isceljenja povreda i uklanjanje štetočina. Međutim, da podsetim da se nekada neki delovi istorije ponavljaju, što je karakteristično za cikluse putovanja Saturna, što možemo da vidimo iz dešavanja sada, koja su vrlo slična onima od pre nekih 30-tak godina, kao što su bili masovni egzodusi nekih naroda. No, ovde nije reč o istoriji, ali ovo je samo mali podsetnik šta je bilo, a šta se može opet ponoviti pod istim ili sličnim okolnostima u vasioni! To govori da ne mora da se desi već gore pomenuto uklanjanje štetočina, nego u najgorem slučaju privođenje kraju davno započetih zločina.

Kada je Saturn bio u Ribama desili su se drastični istorijski događaji, o kojima se ne govori nigde, a kamoli u udžbenicima istorije, kao što je bilo vreme npr. kada su Jevreji izgubili državljanstvo u Nemačkoj, kada su neke katoličke crkve bile zatvorene u nekim državama(Kina), manipulacije pokretanja i izvršenja nekih ratova(Španski građanski rat), neki kraljevi su izgubili vlast, stvorena su neka najbolja dela klasične muzike i slikarstva, desio se početak industrijske revolucije, sukobi tržišta između kolonista oko izrabljivanja tuđih bogatstava(kao i sad što je), ratovi za neke lekove i droge, kao npr. za opijum i sl.(kao i sad što je), širenja uticaja masona(ne treba zaboraviti da su oni tvorevina krstaša, koji su započeli sve pljačke na ovoj planeti, koje još uvek traju). Takođe, značajno je da će taj tranzit Saturna uticati uveliko i na tokove novca i baze podataka, i da po svim koordinatama prisustvujemo značajnom poglavlju evolucije(da li ili ponavljamo korake od pre nekoliko stotina godina i možda radimo ispravke?!) čovečanstva.

Nadajmo se da neće biti suprotno od naslova, bez obzira na količinu potrošene energije!



OVAN

Jesen je kritična i zdravstveno, a i finansijski. Posetite zubara i nemojte da vas boli glava! Takođe, rizična ulaganja mogu da završe gubicima. Stoga, čuvajte se i nemojte previše da se trošite u svakom smislu! Razmislite da ulažete samo u zdrave investicije! U slučaju da imate nameru da putujete, nemojte mnogo da se snebivate i zasigurno će vam prijati, bilo da je radi privatnih svrha ili poslovno. Za studente novembar ne nudi nikakve prednosti i moraće više snage da ulože da ostvare svoje ciljeve! Venera će uticati na pojačanu želju za ljubavlju i biće dobre šanse da ostvarite potomstvo. U sklopu posla odnosi sa starijim kolegama će biti usklađeni i napornim radom rezultiraćete dobrim učinkom!


BIK

Dragi Bikovi, u razvoju karijere bićete poprilično uspešni, ali nemojte da zanemarite vaše zdravlje! Otkazanu planiranu operaciju pokušajte da pomerite za drugi datum i zatražite savet lekara, obavezno! Pored toga, sa finansijske strane ozbiljni gubici su izvesni i izbegnite neke neobračunate prilive novca. Stišajte vaše tendencije na tom polju! Dok je Venera u Devici imaćete ublažene emocionalne ispade i razmislite o promeni uobičajenog okruženja! Druga polovina novembra će biti povoljna za ostvarenje začeća, ali ako to nećete, uključite razum! U polju školovanja zvezde vam nisu nešto naklonjene i rezultati neće biti onakvi kako ste ih zamislili da budu. Putovanja svedite na samo ona preko potrebna!


BLIZANCI

Svaki sudski spor ili parnica, pa čak i poslovne odluke, neće igrati u korist vas! Iz tog razloga, najbolje bi bilo da takve momente odložite! Pripazite se nekih akutnih zdravstvenih problema, kao što su neke infekcije i pridržavajte se preventivnih lekova, a i higijene! U slučaju ljubavi, dobri odnosi biće mogući ako ste spremni na ustupke i verovatno ćete biti u prilikama da obnovite neke veze, tj. ostvarite pomirenje. Planete će vam biti naklonjene u slučaju školovanja i nećete imati probleme da nastavite dalje! Moguća su češća putovanja, ali od njih nećete imati neke posebne benefite! Na poslu ćete naporno raditi, ali bez nekih posebnih rezultata, u najvećoj meri pod uticajem starijih kolega!


RAK

Možda će vam bliska ženska osoba dati blagodat ovoga meseca i period će biti dobar za neka ulaganja i novo preduzetništvo. Prelazak na novi položaj će prijati i moguće je da ćete brzo ojačati svoju poziciju. Budući da položaj Venere u Devici daje razboritost, bićete više nego proračunati i pažljivi. Po pitanju ulaganja za školovanje nećete se dvoumiti i biće isplatljivo na duže staze. Putovanjima zvezde neće biti naklonjene i po tom pitanju ako se budete negde naumili da odete, nećete imati neko zadovoljstvo! Pripazite na vaše zube, a i držite se zdrave ishrane i nemojte se uzrujavati! Rakovi u vezama zasigurno će krenuti sa projektima braka ili potomstva, a samci će imati velike šanse da započnu veze početkom meseca!


LAV

Rezultati ovog meseca za većinu vas biće ispod očekivanja i biće dobro da prisustvujete dodatnim časovima! Neki će se pokazati kao sjajni rukovoditelji i držaće se toga da ni dinar ne bude bačen uzalud i sve popravke će se obaviti sa minimalnim sredstvima, što nije svojstveno Lavovima! U slučaju bračnih problema biće važno posvetiti se dobrim stvarima kao što su deca, a slobodni Lavovi bilo bi dobro da se fokusiraju na postojeće veze umesto da misle na nešto sa strane! Uberite bogatu žetvu od putovanja, budući da će položaj zvezda biti prilično ohrabrujući! Bićete iscrpljeni i uznemireni poprilično, pa pokušajte da se čuvate, a i pripazite na vaše zube!


DEVICA

Imaćete novčani napredak, jer će kombinacija zvezda biti poprilično povoljna i moguće da će vam u tome pomoći neke ženske osobe! Ne bi bilo loše da se posvetite sportskim aktivnostima i počnete sa meditacijom! U ljubavnim odnosima fokusirajte se na sadašnjost i pri novim poznanstvima budite pažljivi i ako imate neke namere za začeće novembar će biti savršen za planiranje trudnoće. Putovanja će biti teško ostvarljiva, budući da zvezdama neće biti povoljan teren za takvo nešto. Naporan rad i dobra koncentracija učenika i studenata u znaku Device proizvešće i dobre rezultate na ispitima! Pokušajte predvideti teške situacije na poslu i na vreme preduzeti odgovarajuće mere!


VAGA

Naći ćete se u situacijama koje treba rešavati hladne glave i racionalno, i što vam neće ići po volji, ali će kolege to ceniti. Što se tiče ljubavnog života, u ovom ćete razdoblju biti potpuno iskreni prema partneru i pripazite da nekoga ne povredite! Samci će primetiti proces evolucije u nekim prijateljstvima. Pripazite na vaše kosti i na vaše zube, ali generalno ćete biti dobrog zdravlja! Svaka špekulativna investicija neizbežno će završiti gubitkom i probajte da to zaobiđete. Finansije će biti oskudne i bićete sprečeni da započnete nove projekte! Učenicima i studentima značiće neka mentorska pomoć da ne bi ispali iz koloseka! Uzdržite se putovanja, jer zdravstveno neće uticati dobro na vas!


ŠKORPIJA

Merkur će vam doprineti dobroj koncentraciji i komunikaciji, a i ovo razdoblje će biti savršeno za učenje i sticanje znanja! Suzdržite se prejedanja da ne biste imali probleme sa probavnim traktom! Venera će vam pomoći u ljubavnim odnosima sa partnerom i krenite napred, ako planirate trudnoću. Samci neka budu poletniji, ako žele da imaju sreće u ljubavi. Novembar će biti povoljan za izglede napredovanja u karijeri i postizanju zapaženog uspeha. Putovanja bi takođe doprinela izvesnom napretku i pokazala bi se izuzetno korisnima. Nedostajaće pomoć planeta u širenju i pokretanju novih poduhvata, što će verovatno dovesti do poslovnog nesklada i gubitaka. Izbegnite bilo kakva ulaganja!


STRELAC

Nemojte se forsirati da radite nešto što vam ne ide, da biste opravdali očekivanja voljenih ili kolega. Naprezanje i nepažnja mogu da poremete vaše fizičko stanje i priuštite sebi neki odmor, i ako morate da završite važan projekt, pokušajte sa boravkom u prirodi! Strelčevi su po prirodi štedljivi i ulažu u voljene, a ne u njihovu ličnu udobnost. Međutim, ovog meseca posvetite se sebi, što će vam povećati samopouzdanje! Finansijski napredak osiguran je dobrim uticajima zvezda i imaćete dobitke od vaših ulaganja. Moguće da ćete imati putovanja, poslovna i privatna, no nećete uspeti da ostvarite ciljeve. U učenju nedostajaće vam marljivost! Ljubavni odnosi pojačaće se kako mesec bude odmicao.


JARAC

Zvezde će dobro uticati na vaše zdravlje, a nemate o čemu da brinete! Venera će vam dati želju da se počastite i potrošićete više novca nego inače. Ipak, razmislite dvaput pre nego što nešto kupite! U vezama važno je sa samopouzdanjem ići napred, što će mnogima od vas pomoći ako planiraju porodicu, a slobodni Jarčevi mogu ostvariti veze, ako više vremena provode sa osobama za koje imaju interesovanje. Studenti i učenici će ostvariti očekivane rezultate, što će im doprineti da budu sigurni u sebe! Najbolje bi bilo da pregledate svoje planove putovanja i smanjite one nepotrebne! Za napredovanje u karijeri pomoći će vam zasigurno društvene veze i možete da očekujete neke beneficije!


VODOLIJA

Osećaćete uticaj Saturna i neće vas zanimati tuđi problemi, jer ćete se uglavnom fokusirati na vlastite, a melanholija kraja godine potaknuće vas na razmišljanja o (ne)ostvarenju ciljeva. Takvo stanje i neslaganja dešavaće vam se u većoj meri. Stoga, posvetite se sportu i meditaciji! Planete vam pružaju pomoć u putovanjima, posebno ako se tiču posla! U školovanju ostvarićete dobre rezultate na ispitima i nastavite tako! Provedite više vremena sa voljenom osobom i budite uz partnera kada god se ukaže potreba. Samci će imati šanse za ulazak u ljubavne veze kroz krug prijatelja, ako to žele. Pored napornog rada, vrlo je mala verovatnoća da će se očekivani dobici materijalizovati, i pored izvrsnih radnih uslova.


RIBE

Posvetite se bliskim ljudima i zahvaljujući svojoj empatiji i dobroti, moći ćete da pomognete svakome kome je potrebno. Ovaj mesec nećete morati da brinete o svojoj finansijskoj situaciji! Odnosi sa supružnikom ili partnerom biće prilično težak i neophodno će biti učiniti ustupke kako bi se veza održala, ali imajte svoje interese na umu. Samci treba da razjasne šta žele, da li privremenu ili posvećenu vezu! Zdravlje će vam biti narušeno nervozom i stresom, i pazite na ishranu i ako je potrebno, potražite pomoć! Probajte da izbegnete bilo kakvu neprijatnost na poslu i fokusirajte se na svoj predmet! U školstvu, bićete lenji i odsutni u mislima, što će doneti i loše ocene! Smanjite želje putovanja i uštedite novac!

356 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page