top of page
Search
  • Irena Spasovic

2023 - POČETAK RAZOTKRIVANJA TAJNI!

Updated: Jan 22

GODIŠNJI HOROSKOP 2023

Godina kreće sa retrogradnim Marsom i retrogradnim Merkurom što će nekima doneti nerazumevanja, probleme sa netačnim dokumentima ili kod nekih potpisivanje neproverenih, što će im posle doneti još veće probleme. Najbolje bi bilo da se malo sačeka sa potpisivanjima, ako baš nije hitno, i najbolje da proverite šta treba da potpisujete. Čućemo dosta lažnih informacija i mnogi će ih i prihvatiti zdravo za gotovo, što se inače u skorije vreme aktivno i dešava. Recimo, ta kombinacija te dve retrogradne planete već vidimo da ukazuje na preorganizaciju nekih ratnih snaga, doduše ne na veliko, ali učestalo na sitno, takoreći, i biće prisutni i takvi gubici.




Studenti će na polju polaganja ispita imati velike padove, a velika očekivanja. Padaće u depresije, bez nade da mogu nešto da promene. Naravno, nemojte biti u očajanju i znajte da nije sve crno! Proći će i taj period i doći će i nove šanse. Nije smak sveta!

Neki navode da će se tokom godine pojaviti neka pandemija, zbog ulaska Saturna u Ribe, navodeći da je to bilo osamdesetih baš jer je Saturn bio u Ribama i da je to bila sida. E paaaaaaaaaa, netačna informacija. Saturn nije bio ni blizu Riba, a ni sida nije bila pandemija. Stoga, svašta se može reći i napisati, a da bude uverljivo i da mnogi prihvate kao tačno, kada igraju udruženo Jupiter i Neptun baš u Ribama(primarno 12-ta kuća – tajne, strahovi, lekovi, droge, nepoznato, zatvorene ustanove tipa bolnice i zatvori), posebno ako je nešto vezano za zdravlje i nešto što nam nije vidljivo i činjenično dokazano. To bi pre bilo vreme potpisivanja nekih sporazuma i ugovora, koji mnogima neće doneti dobro ukoliko je Saturn loše aspektovan, što se najpre može desiti ’24e, u avgustu ili septembru, kada Saturn bude bio kvadriran. No, polako... Inače, taj Saturn u 12-toj dođe kao revizor, tako da će neke osobe možda i biti uhapšene ili ako ne to, otkriveni u laži, što će opet pokrenuti pitanja oko nelegalnih dela dotičnih. Biće to početak sortiranja loših stvari i razotkrivanje onoga što je skriveno od javnosti. Pored toga, Saturn u tom položaju treba da ojača veru i odgovornost, i taj proces će trajati do sredine ’26e.

Onaj kobni kvadrat Urana i Saturna, koji je bio nemilosrdan mučitelj većine nas na različite načine, prestaje za pravoslavni Božić i konačno te dve planete će se udaljiti pošteno i Saturn će malo da pojuri, jer će valjda obaviti šta je hteo i preći u polje sređivanja haosa, u Ribe, kako i pomenuh gore. Samim tim odvajanje od kvadrata prestaće neki grč u kom se osećala nemoć u rasuđivanju i delovanju, i globalno i za neke zdravstveno. Jupiter u Ovnu će sanirati vrlo moguće neke ratne posledice i preći će u Bika, gde će mu biti jako udobno i gde će se posvetiti preporodi prirode. Međutim, moguće da će doći do nekog neslaganja krajem oktobra, što će delovati kratkotrajno. Za fiksne znake i one, koji na tim položajima imaju za njih bitne planete, doći će do nekih teškoća, verovatno finansijskih u najvećoj meri, ali neće biti alarmantne. Troškovi će biti veći, ali ne traumatični, kao što su sad. Ne bi trebalo da budu.

Najpovoljniji momenti 2023e godine prema položajima planeta u našem Sunčevom sistemu desiće se u aprilu i u avgustu i ništa nemojte nepromišljeno da radite! U septembru desiće se višestruko delovanje retrogradnih planeta, jer će ih biti 7 retrogradnih(Merkur, Venera, Jupiter, Saturn, Uran, Neptun, Pluton). Tražiće se neke ispravke na više polja i neće biti ništa nebitno. To su izvesne blokade u obavljanju nečega planiranog i velike prepreke, bez obzira što nema loših aspekata. U većini to će biti vezano za finansije, kako i gore pomenuh. Stoga, vi koji ulažete u nešto, dooooooobro razmislite o svakom koraku, gde to ide i šta možete da dobijete uzvrat, i da li, da ne bi bila kuća od karata! Prema planetama i položajima to sve najviše može da bude vezano za nekretnine i zemlju, i zdravstveno fizičko stanje. Nemojte da forsirate nešto, ako ne morate i ako nije od velikog značaja za opstanak, jer će biti rizično, a kriza će biti veća.

U svakom slučaju, u odnosu na prethodni period od neke 2 godine, nadajmo se da ćemo se probuditi i da nećemo dopustiti da nam neko usađuje strah, jer nema potrebe to sebi da radimo. Gledajmo da uživamo u ovoj godini, jer trebalo bi da bude rodna i manje stresna!

395 views4 comments

Recent Posts

See All

4 kommentarer


Dirty T
Dirty T
30 dec. 2022

Hvala Irena! Uspešni ste kao i uvek i želim vam još više uspeha u narednoj godini!

Gilla
Irena Spasovic
30 dec. 2022
Svarar

Hvala, poštovani Tomo!!! Sve dobro Vam želim u nastupajućoj 2023-oj!!!

Gilla

Slagalica Slagalic
Slagalica Slagalic
28 dec. 2022

Postovana Irena,stvarno ste nam pripremili zanimljive i tacne horoskope u ovoj 2022.Zelim Vam sve najlepse u Novoj 2023,sa zeljom da nas i dalje uspesno i zabavno upucujete na vreme koje dolazi.Veliki pozdrav,Jelena.

Gilla
Irena Spasovic
29 dec. 2022
Svarar

Hvala veliko, Jelena!!! Sve najbolje u nastupajućoj godini i da Vam zvezde budu naklonjene!!!🌹🙂

Gilla
bottom of page