top of page
Search
  • Irena Spasovic

2020, PROGNOZE ZA DECEMBAR

Updated: Nov 27, 2020

Još uvek je novembar, ali kako se neke stvari brzo odigravaju, najbolje će biti da se pripremimo za decembar.


Sve što je planirano biće na klackalici, jer aspekti kvadrata sa Marsom, još uvek u Ovnu, govore da ne preduzimate ništa što vam može naneti štetu. Da li su to dokumenti ili samo reči, budite pažljivi i nemojte da jurite da nešto obavite odmah u sekundi. To nije samo u vezi posla, ili studiranja, ili porodičnih pitanja. Tiče se i ljubavi. Budite obazrivi kome šta pričate i na koji način.

Takođe, važno je da ne precenjujete svoje sposobnosti i finansijske mogućnosti. Loši koraci mogu vam doneti dugoročni problem, kada su neki dokumenti u pitanju, ili novčane procene.

Ko ima dobre aspekte? Recimo, već krajem decembra ako neko ima bitne planete na početku Raka ili na početku Jarca ili u početku Blizanaca ili Vage, imaće dobru priliku da uradi neke bitne poteze, ako planira nešto.


LJUBAV

U decembru Saturn i Jupiter prelaze u Vodoliju i već krajem meseca neće imati uticaj i u to kratko vreme doći će do oslobođenja od ljubavnih problema ili pak utemeljenja ozbiljnih veza. U svakom slučaju doći će do velike transformacije u kratkom vremenu. Ako se tranzint Saturna i Jupitera kod nekoga dešava u sedmoj kući, doći će do definitivne promene. Da li će to biti kroz ljubav, ili kroz brak ili možda kroz neki zakonski proces, u svakom slučaju, desiće se. Za neke to će biti momenat kada će pronaći svoju ljubav života.

Aspekti kažu da ne činite nikakve nagle poteze ili rasprave u toku decembra. Budite smireni i strpljivi i ako nameravate da pokrenete neke rasprave, bilo vezano za posao ili ljubav, sačekajte kraj decembra. Nemojte pre.


ZDRAVLJE

Što se tiče zdravlja, preporučuje se mirovanje i ne izvođenje egzibicija ni u kom polju, kad su kvadrati velikih planeta u pitanju. Stišajte emocije i opustite mišiće i sačekajte da se ovi talasi smire, ne samo u vezi korona virusa, nego generalno gledano.



10 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page